Как да избера стилна дамска пижама

Как да избера стилна дамска пижама

Уютна, мека, удобна пижама – това, от което се нуждаете за добър сън и усещане за пълен комфорт. Ако търсите красиво и удобно облекло за сън, тогава нашият материал е за вас.

Коприна, памук, фланел, с къси панталони или с панталон – събрахме най-модерните дамски пижами, а също така споделихме съвети как да изберете качествен комплект.

 

Стилните дамски пижами са не само универсален комплект за спане, но и чудесен вариант за домашно облекло. За тези, които предпочитат елегантни и секси, копринените пижами са подходящи. Ако имате нужда от нещо по-уютно за студените зимни вечери и нощи, изберете топла дамска пижама от полар или фланела. Що се отнася до цветовете и щампи, ръководете се от собствените си предпочитания. Въпреки това пастелните и кремави тонове, както и карираният принт, могат да бъдат разграничени от действителните нюанси. И така, разбираме къде да купим добра дамска пижама.

 

Ако предпочитате естествени, приятни за тялото материи, ви предлагаме да закупите дамска сатенена пижама с риза и панталон. Наситено син цвят, лаконичен дизайн, свободна кройка – този комплект е идеален както за сън, така и за домашна рутина. Освен това не се срамувате да отворите вратата за куриер, да отидете на пижамено парти или да проведете служебно видео разговор. При правилна грижа копринената пижама ще ви издържи с години.

 

Сатененият комплект с горнище и къси шорти е чудесен избор за тези, които търсят нещо леко, семпло, но в същото време секси. Практически не се усеща върху тялото, което е особено важно по време на сън. Сутрин можете да облечете копринен или топъл хавлиен халат върху него. И да, снимките за Instagram в тази пижама също ще се получат страхотни!

 

Яркочервен пижамен комплект с жакардови райета от риза с дълъг ръкав и шорти. Стилен и приятен за тялото комплект, който ще бъде страхотен подарък за себе си или за приятел (пижамата идва с красива подаръчна торбичка). Комплектът е от копринен полиестер, ризата се закопчава с копчета, а късите панталони са с ластик на талията с шнур за регулиране на размера.

 

За тези, които търсят нещо минималистично, съветваме да закупите дамска пижама в перлен цвят в онлайн магазина. Комплектът включва горнище с тънки регулируеми презрамки и широк панталон с ластик. Комплектът е изработен от преливащ копринен полиестер, който се усеща приятно по тялото. През деня можете да сложите халат или лъскаво кимоно върху пижамата си – получавате стилна домашна визия.

 

Деликатна дамска пижама от риза с дълъг ръкав и широки панталони с висока талия с шнур са сладък домашен комплект за уютни вечери. Пижамите са изработени от приятен плътен полиестер с прахообразен цвят и са с вечен принт – големи полка точки. Допълнете го с пантофи от пастелна кожа и по желание основен потник.

 

На феновете на практичността и комфорта се предлага да закупят дамски пижами с панталон и риза. Комплектът е изработен от висококачествен 100% памук. Благодарение на щампа – малък бял грах – черната пижама не изглежда мрачна или скучна. Комплектът ще бъде чудесна униформа за сън или ежедневна домакинска работа.

 

Оверсайз дамска домашна пижама в неутрално бежово е семпъл и удобен комплект, който може да се използва както като спално облекло, така и като домашен костюм. Дуетът се състои от разкроено яке с отпуснати рамене и широки шорти с ластик, изработени от 100% памук. Носете го в тандем с пухкави чехли или чехли.

 

Как да изберем дамска пижама: съвети

Материалът е най-важният критерий при избора на пижама. Дайте предпочитание на комплекти от естествени материали, които са приятни за тялото (памук, коприна, вискоза). Ако купувате полиестерна пижама, трябва да изберете комплект от по-качествен и по-скъп синтетичен материал, който ще позволи на кожата да диша и няма да се наелектризира много.

Крой. Когато спим, комфортът е особено важен за нас. Съветваме ви да изберете широки пижами, които не пречат на движението. Важно: ако панталоните или късите панталони имат твърде стегнат ластик, тогава трябва да потърсите друг вариант или да вземете същия комплект, но с един размер по-голям.

Шевове. Не забравяйте да обърнете внимание на шевовете: те не трябва да са твърде големи и груби.

Закопчалки. Ако купувате пижами изключително за спане, тогава е по-добре да дадете предпочитание на комплекти без копчета и други видове закопчалки.