Как да изберем боди?

Как да изберем боди?

Изборът на дамско бельо винаги е доста трудна задача. Необходимо е да се вземат предвид много фактори – цвят, размер, особености на фигурата, външен вид. Що се отнася до бодитата, много момичета имат проблем – как да изберат дамско боди и какво да търсят при покупката. Ще говорим за това в нашата статия.

Как да изберем дамско боди – основни правила

Някои момичета се смущават да носят боди, вярвайки, че този вид бельо е подходящ само за стройни дами с параметри на модела. И напълно напразно. Достатъчно е да прочетете как да изберете прегледи за тяло и ще разберете, че тези продукти са универсални и подходящи за почти всички.

Трябва също да се има предвид, че бодито може да бъде както облекло, така и бельо. Когато става въпрос за боди, което ще носите като дрехи, тогава единствената насока, при която боди да изберете, е вашият вкус и предпочитание към дрехите. Има много възможности за продукти – от боди с дантелен ръб до бизнес блуза.

 

Понякога ни задават и въпроса кое боди е по -удобно – със или без ръкави? В този случай няма разлики, така че можете да навигирате само според сезона. В студения сезон боди с ръкав е по -практично, а гърбът в такива дрехи винаги ще бъде затворен.

Ето защо, преди да закупите продукт, трябва да определите неговата цел, в зависимост от това, и да вземете предвид асортимента. И за да направите бодито подходящо и идеално за вас, не забравяйте едно просто правило: ако искате да се съсредоточите върху кръста, изберете бельо с колани или ажурни аксесоари в тази зона. Ако акцентът е върху гърдите, тогава повечето декоративни елементи (дантели, кристали, панделки и т.н.) трябва да бъдат разположени точно в областта на бюста.

 

Вече казахме, че боди може да бъде както дрехи, така и бельо. И ако всичко е повече или по -малко ясно с дрехите, тогава с какво бельото по тялото е различно?

 

Спортното боди прилича на спортен бански – със същия минималистичен дизайн и много еластична материя.

За специален повод е най -добре да изберете боди от дантела или мрежа. Ако имате малки гърди, тогава се съсредоточете върху модели с ефект на лицева опора, така визуално подчертавате талията и повдигате бюста.

В случай, че трябва да погледнете „с игла“, а фигурата е далеч от идеалната, боди е подходящо за корекция на фигурата. Той ще изтъни талията ви, а продукт с къси панталони или панталони ще намали линията на бедрата ви, ще повдигне дъното ви и ще скрие видимите признаци на целулит.

За ежедневно носене трябва да обърнете внимание на удобни продукти, изработени от меки дишащи материи.

Ако все още се съмнявате и не можете да решите кой модел да изберете, прегледите на „опитни“ клиенти ще ви помогнат. Друг чудесен вариант как да изберете женско боди е снимка. Преглеждането на снимки с примери за продукти ще ви помогне да определите не само типа на тялото си, но и да спрете предпочитанията към конкретен продукт.

 

Надяваме се, че нашите препоръки ще ви помогнат да решите и да купите боди по ваш вкус.