Как да изберем панталони, които ласкаят фигурата ви

Как да изберем панталони, които ласкаят фигурата ви

Правилно подбраните дрехи са най-лесният и удобен начин да подобрите визуално фигурата си. В това се убеждаваме, като гледаме телевизионни програми с обличане, когато жените, които се смятаха за обикновени и невзрачни, се превръщат в стройни и уверени в себе си красавици с помощта на умело подбрани дрехи.

Панталоните са един от важните елементи на модерния дамски гардероб. Толкова много ги обичаме, че ги носим през цялата година. Този тип облекло може да послужи и като отличен инструмент за визуално оформяне на тялото. Искате ли да знаете как да го използвате правилно?

 

Широки бедра

Ако имате дълги крака и тънка талия (тип фигура на София Лорен), то дори и с широки бедра фигурата ви няма да изглежда тежка. Дългите крака балансират всичко. Мъжете харесват този тип фигура, изглежда много секси.

Следователно можете да носите панталони и дънки от всякакъв стил.

Единственото ограничение: ако искате да си купите широки панталони, тогава те не трябва да бъдат изработени от груб плат, който „струва залог“. Във вашия случай свободните панталони трябва да са от тънък течащ материал, тогава ще изглеждате добре в тях.

 

Широки бедра, нисък ръст

Имате нужда от вталени панталони и дънки. Не такива, които дълбаят в тялото и очертават всяка дебелина, а умерено тесни. Основното е, че те пасват идеално и дават красиви плавни линии. Ако са изработени от качествен плат (като габардин с еластан), тогава ще паснат точно както трябва.

За вас са подходящи и панталони и дънки с тесен прав силует. Но просторните, безплатни модели не са вашата опция. В тях ще изглеждате клекнали, квадратни.

Изберете само модели с пълна дължина. Без капри или стилове с дължина до глезена.

За да изглеждате стройни, носете модели с тъмен цвят. Също така панталоните на райета ще ви подхождат много добре. Те ще изпънат фигурата ви, ще я направят по-елегантна.

И още нещо: над панталоните задължително носете яке, сако, туника, риза, която покрива бедрата. Това ще помогне визуално да маскира тяхната ширина.

Ако сте слаби и стройни, тогава, въпреки плоските задни части, фигурата ви изглежда много добре. Тази конституция често се среща в топ моделите.

Можете да носите панталони от всякакъв стил: тесни, свободни, дълги, съкратени, каквито и да е. Ще се съчетаете добре и с панталони в ярки цветове – например червено, лилаво и т. н. Карираните модели ще ви стоят страхотно.

Опитайте се да прикриете плоските задни части, като носите яке, риза, джъмпер отгоре.

 

Тесни бедра

При стройна, слаба физика, тесните бедра също не могат да се нарекат недостатък. Много топ модели се отличават с такава фигура.

Можете да носите всеки стил на панталони и дънки. Ако в същото време имате тънка талия, то не забравяйте да я подчертаете с широк ефектен колан. Плъзнете ги това, което сложите отгоре: риза, яке, джъмпер. Това ще създаде контраст между талията и ханша, което ще ги направи да изглеждат по-широки.

Ще ви подхождат и панталони в ярки цветове или от материи с орнаменти, като каре, на точки и др.

 

Къси крака

Тесните и прави панталони с пълна дължина ви отиват най-добре. Но широките, просторни модели не са подходящи за вас. Те ще направят височината ви още по-малка, краката ви по-къси, а фигурата ви по-клекнала. По същата причина съкратените панталони не ви отиват.

Изберете панталони от тъмни материи. Ще бъдете украсени и с панталон на тънка нежна ивица.

 

Твърде слаби крака

Тесните дънки, клинове и панталони са противопоказани за вас. За съжаление, по улиците често трябва да се види обратната опция и изглежда, че момичето умишлено подчерта недостатъка си, изложи го на публично място.

 

Във вашия случай най-добрият стил са свободните, просторни панталони от меки, тънки струящи се материи, като течащо трико. Ще изглеждате страхотно в тях.