Как да се облечете на първа среща

Как да се облечете на първа среща

Тази тема смущава мнозина. Какво е подходящо за носене и какво не. Защо е толкова важно?

Дрехите казват кои сме, без да кажем нито дума. 70% от впечатлението за човек в нашето подсъзнание се формира по време на първата среща.

Можете да не сте съгласни колкото искате и да кажете, че душата и умът ви са по-важни. Но ако сте облечени неправилно, това ще бъде, както е казал Станиславски: „НЕ ВЯРВАМ!”

Разбира се, важно е да се разбере контекста на срещата, където се провежда. Може да изберете елегантна рокля или стилна риза или блуза с панталон. Съгласили ли сте се да пиете кафе или да отидете на театър, на изложба или да се разходите в парка?

 

Първо правило. Спретнатост

Да, толкова е просто и толкова банално. Но не е грях да повтарям, че понякога няма значение какво носите по тялото си, а е важно колко сте добре поддържани. Чиста коса, спретнат маникюр, лек грим, приятна ненатрапчива миризма. Невъзможно е да се надцени всичко това! Взаимното привличане се формира на толкова дълбоко биохимично ниво, че само един неприятен аромат може да стане решаващ. Така че не експериментирайте с тежки нишови аромати. Не се увличайте със сложен стайлинг. Нека всичко е просто и естествено.

 

Второ правило. Бъди себе си

Не се опитвайте да играете ролята. За да изглеждате по-весели, по-спокойни или обратното по-енергични. Измамата бързо ще излезе наяве. И тогава разочарованите надежди се превръщат в недоразумения, проблеми в отношенията и в най-лошия случай в развод. „Мислех, че…“

Интервюирахме мъже от 20 до 60 години. Какво бихте предпочели при първата среща? Нещо много женствено и секси. Или семпли ежедневни – дънки + бяла риза. 96% са избрали второто. Те искат да видят човек зад дрехите. Ако намеренията са сериозни и мъжът, също като теб, търси себе си не просто приключение за една вечер, а жена, която ще стане приятел, любовник и другар, за него е важно да те вижда не като сексуален възразяват при първата среща, но като личност.

Изтънчени секси изображения сигнализират – активно търся!

Дънки. Бяла риза. Обувки на токчета. Толкова просто и толкова перфектно.

Ако визията изглежда проста и искате да я разнообразите, добавете ярки аксесоари и облечете романтична блуза вместо риза. Много женствена!

Ризата не е задължително да е бяла, изберете любимия си цвят.

Черна блуза поло, макси рокли, тотално черно.

Светлите отворени цветове сигнализират за откритост и искреност. За това, което е лесно и просто с вас.

Сако с широки рамене, панталон, бизнес костюм с пола.

Превод: „Нямам нужда от никого. Всичко мога сам. Знам как да печеля пари, доста съм независим. Не знам как можеш да ме изненадаш. Дори не съм сигурен, че можеш да се грижиш за мен.”

Изход: ако се срещнете след работен ден, помислете как да преобразите имиджа си вечер. Може би можете да свалите якето си и да останете в деликатна блуза или джъмпер. Заменете удобните мокасини с обувки. Вземете ярка дамска чанта вместо куфарче.

Когато се съмнявате какво да облечете, носете обикновена рокля.

Основното нещо е да не изпадате в крайности – отложете за по-късно бохемското макси с мартинчета и елегантното мини с ботуши над коляното. Оставете и воланите у дома.

Изберете ежедневни рокли в светли цветове, които деликатно подчертават фигурата ви. Но не разкривайте всичките си тайни наведнъж. Фините намеци са много по-секси. И не си мислете, че сте се старали твърде много.

 

Но ако някакъв образ е неразделна част от вашата личност, тогава всичко е просто – БЪДИ СЕ. Може би именно в тази обща любов към скейт, рок или спорт ще намерите приятел на живота си.