Как и с какво да носите боди? Съвети на стилисти.

Как и с какво да носите боди? Съвети на стилисти.

Бодито отдавна и старателно затвърди позициите си в гардеробите на съвременните жени. Мнозина са оценили този елемент от гардероба. Първоначално се смяташе само за бельо, но сега това далеч не е така. Има много разновидности – от бизнес блуза до ежедневна тениска или бельо. В тази статия ще разберем какво и къде можете да носите бодито, затова се въоръжете с внимание и въображение, започваме прегледа.

Бодито е универсален и практичен артикул, който върви добре с всяко облекло.

Първо, нека отговорим на най -често срещания въпрос – с какво да облечем боди? Всъщност отговорът е изключително прост – с всичко. Можете спокойно да го носите с бизнес яке, дънкови шорти или класическа пола. А също и с панталони, дънки, но никога не знаеш с нищо друго! Основното правило е уместността. Разбира се, можете да комбинирате дантелено боди със спортни къси панталони, но това са ясни лоши маниери и вие сте момиче с вкус, нали? След това ще разгледаме най -популярните видове бодита, както и с какво трябва да се комбинират.

Как да носим боди бельо

Бельото за тяло е може би най -популярното. Ще кажете – тук всичко е ясно, бельото си е бельо, няма опции как да се носят. И … ще грешите дълбоко. Бельото за боди може да се носи под бизнес костюм, основното е, че гърбът и деколтето не са твърде отворени. Или в този случай не сваляйте якето, което покрива всички разкрития. Дантеленото боди с откровен характер е оръжие за масово унищожение за мъжете, не забравяйте за това. Като правило, дантелените модели избират класически черни и бежови цветове – по -лесно е да комбинирате дрехите с тях. Но напоследък моделите в червено и бяло стават все по -актуални.

С какво да носим боди мрежа

Можете да облечете боди в мрежа със същите неща като бодито. Но има модели с дълги ръкави – те могат спокойно да се носят с дънки. Просто се спрете на модели с висока талия – по този начин няма да изглеждате вулгарно.

За да предпазите дантела или прозрачно боди да изглежда вулгарно, носете десния сутиен отдолу. Това е случаят, когато отговорът на въпроса дали е необходимо да се носи бельо под тялото е положителен. В противен случай рискувате да бъдете известни като „мадам Странна“, но това не се опитваме да постигнем.

Ако искате да създадете зашеметяваща вечерна визия, комбинирайте боди от дантела или мрежа с елегантна пола с всякаква дължина. Вниманието на всички вас е гарантирано.

Печеливш вариант е боди с отворен гръб, рамене, дълбоко деколте (зачеркнете ненужното) и макси пола. Изберете нещата в една цветова схема – яркото червило ще бъде незаменим акцент. Работи за всички 100!

Притежавате ли перфектната фигура? Ясно е, че няма идеал, но все пак. В този случай можете спокойно да си позволите комбинация от отворено боди с презрамки или къс ръкав и дънкови шорти.

Бяла тениска боди със снимка с дълбоко деколте Бяла тениска боди с дълбоко деколте, комбинирана с дънки снимка

Има много възможности за такива бодита. Основното изискване е липсата на дантела. Такива модели са ушити от стреч материал, а използваните цветове са много различни. В този случай трябва да дадете предпочитание на монохромни – бежови, бели, черни, голи и модели без ръкави. Това ще създаде откровено лятна визия, отгоре можете да облечете лека риза.

Дори момичетата в ранните етапи на бременността могат спокойно да си позволят такива леки модели. Въпреки че съвременният пазар предлага и специални модели за бременни жени.

Предлагат се също ивици, леопардов принт, деним или цветни опции. Най -добре се комбинират с тесни дънки или разкроени панталони, които се стесняват в долната част. Ако моделът е с дълги ръкави или 3/4, тогава можете спокойно да го носите дори до офиса (но не и с мини-пола, разбира се).

Как да носим боди блуза

Блузата боди е една от последните модни тенденции. Изглежда страхотно с широки панталони, панталони с ниска талия, пола от всякаква кройка. Такъв продукт се оценява от момичетата поради факта, че той се вписва перфектно и не избива от колана. В комбинация с класически модели на дъното, тя ще създаде стилен бизнес, и най -важното, удобно изображение. Има много цветове – от класика до неонови цветове.

Как да носим боди риза

Ризите по тялото, както и блузите, са популярни. Последната модна тенденция за панталони, дънки и къси панталони с висока талия ще разсее всички ваши съмнения.

С такива модели си струва да комбинирате боди, а не обикновена риза. Пъхвайки обикновена риза в панталона си, рискувате да го направите неточно или грозни гънки ще се появят в процеса на ходене. Когато носите риза-боди, такива проблеми няма да възникнат.

Бяла риза боди с ивици снимка Бяла риза боди с райета в комбинация с панталон снимка

С какво да носим боди с дълъг ръкав

Боди с дълги ръкави се наричат ​​още голф или водолазки. Незаменим през зимата или през студения сезон. Можете да носите боди с ръкави с всичко, от пола до любимите си дънки – моделът е универсален. Влюбих се в мнозина заради комфорта, както и поради факта, че не тормози и държи гърба ми топъл. Предпочитание се дава на черен цвят – по този начин фигурата изглежда визуално по -тънка и по -гъвкава. Ефектни бодита с ръкави на едно рамо за вечерно пътуване до клуб или ресторант – не можете да си представите по -добре.

Много момичета се съмняват как да носят боди с чорапогащи и бикини, това е неудобно! Напротив, ако това не е бельо за тяло, тогава можете и трябва да го носите върху чорапогащи или бельо. Първо, чорапогащникът няма да се подхлъзне (накрая, вечният проблем е решен). Второ, по този начин е още по -топло.

Ако след толкова подробно описание на сортовете все още имате въпрос, където можете да поставите тялото, отговорът е навсякъде. От лятна разходка по плажа до вечеря. Нека повторим – основното е целесъобразността и компетентната комбинация с други неща. На нашия уебсайт можете да намерите много снимки и най -широкия асортимент от бодита в Украйна.

Винаги бъдете неотразими и ние ще се опитаме да ви помогнем с това!