Класически дамски панталон

Класически дамски панталон

Класическите панталони никога няма да излязат от мода. Това е най-основното парче, което трябва да имате в гардероба си. Причините за това са достатъчни, тъй като това е най-доброто нещо, което можете да измислите за работа, а само класическите панталони с права кройка ще паснат идеално на всяка фигура.

Във всеки случай, ако имате панталони с класическа кройка, винаги ще намерите някакво облекло за излизане.

 

Особености

Класическите панталони имат много предимства пред панталоните от всеки друг стил. Например, те крият недостатъците на фигурата, а ниските момичета визуално удължават краката си благодарение на перфектно изгладени стрели. Признаците на класическите панталони са липсата на джобове, с изключение на малки вътрешни, за декорация.

Видове панталони и тяхната класификация

Когато избирате панталон, обърнете внимание на дължината. Правилото е следното: панталоните трябва да завършват точно над средата на петата. Ако носите панталони с плоска подметка, тогава те трябва да са по-високи. По този начин всеки чифт панталони трябва да има свой собствен чифт обувки. Имайте това предвид, когато ги купувате.

Прав

Правите панталони са подходящи за жени с всякакъв тип фигура. Моля, имайте предвид, че те трябва да са с вашия размер, така че тъканта да не се разтяга и да виси никъде, в противен случай няма да изглежда много привлекателно.

Скосени надолу

Скосените панталони са толкова елегантни и строги, колкото и правите. Те дори могат напълно да паснат на глезена, но освен стандартната дължина, са и скъсени, 7/8. Този стил обаче е най-предпочитан за онези модници, които имат стройна фигура и дълги крака. Моделите панталони, стеснени до дъното със стрелки, също се различават. Като правило те плътно прилягат на бедрата, а стрелката прави краката визуално по-дълги.

широк

Панталоните с широки крачоли са още една невероятна находка за тези, които не могат да се похвалят със стройни крака. Този модел позволява на всеки да изглежда зашеметяващо. Сега този стил отново е на мода, така че го разгледайте по-отблизо.

висока талия

Панталоните с висока талия сега са най-актуалният стил в света на модата. Тази тенденция не се пренебрегва в нито една модна къща. Модниците от цял ​​свят вече имат чифт дънки и панталони с такава форма в гардероба си.

Класическите панталони не са изключение. Те ще подчертаят женствеността на вашия образ, но в същото време ще акцентират върху талията и бедрата ви. Тази опция е особено красива за собствениците на фигура с форма на круша. Междувременно високата талия е съчетана както с прави, така и с заужени, както и с разкроени панталони.

Над глезена

Нито една модница не може да заобиколи тази модна тенденция и е трудно да обвинявате някого за това! Най-известната дължина е 7/8, модел, който отваря глезена. Много е важно да намерите правилните обувки, защото краката ви ще бъдат основният акцент. Разбира се, лодките са идеални. Женствена и изискана визия ви е гарантирана.

За кого са подходящи класическите панталони?

Ще си намерите работа в офиса, но не знаете какъв стил ви трябва и дали панталоните ще ви паснат?

Ето няколко съвета.

За собствениците на стройни и дълги крака панталоните, заострени към дъното, са най-подходящи. Те ще подчертаят красивата им фигура и ще изглеждате страхотно.

За тези, чиято височина е далеч от модела, най-добрият вариант е удължен панталон. Вие сами знаете, че обувките на висок ток са вашето спасение, така че не забравяйте да използвате това оръжие. Не трябва да избирате широка кройка, най-добрият избор за вас е правата или леко заострена кройка.

Ако имате широки бедра и сте притежател на фигура с форма на круша, тогава най-добрата кройка за вас е права или леко разширена от средата на бедрото. Така фигурата ви ще бъде леко балансирана.

Твърде тънките крака създават на собствениците си не по-малко проблеми от тези, които не са особено стройни. Ако това е за вас, тогава избягвайте стеснени модели, те само ще подчертаят вашия недостатък, но не забравяйте, че твърде широките ще ви висят. Ето защо най-добрият вариант би бил прав крой.

Имате ли тесни бедра и широки рамене? Специално за вас – модели бричове за езда и широки панталони. Именно тези стилове ще ви помогнат да балансирате долната част на тялото и да постигнете балансиран силует.

Собствениците на великолепни апетитни форми са поканени да изберат права класическа кройка. Стрелките и ивици ще ви помогнат визуално да разтегнете фигурата си, а плътно прилепнали модели, напротив, ще подчертаят някои недостатъци.

Ако имате голям корем, можете да го скриете с панталони с висока талия.

Какво да облека?

Сега нека разгледаме по-отблизо вариантите на тоалети. Основната комбинация е блуза. Блуза в светъл цвят ще изглежда страхотно с тъмни панталони, но за по-женствена визия може да се пъхне в панталон с висока талия.

Ярките съкратени панталони ще изглеждат страхотно с различни топове и блузи, които не са толкова строги, но по-леки, с ризи с щампа и много други. Тесните панталони ще направят отличен чифт ризи и блузи, както и различни джъмпери и пуловери.

Якето трябва да съответства на панталоните. Това не е задължително да е комплект, но не трябва да са в различни нехармонични цветове или да са ушити от различни материи.

Възможна е комбинация от черен панталон и сако в червено или кафяво каре. За любителите на комплекти от един плат, карираните костюми ще се харесат.

Тесни плетени блузи са подходящи за расклешен панталон.

От обувките най-предпочитани са токчетата, ботушите – оксфорди, мокасини.

Ако изображението се оказа доста монотонно и скучно, тогава можете да добавите забележими аксесоари. Те не трябва да са ярки или да привличат вниманието с нестандартните си, например шипове, но златни бижута, часовници, обеци и пръстени ще изглеждат доста подходящи.

Ефектни образи

Най-класическият вариант – бяла риза и черен панталон – може да бъде доста ефективен. Блузата може да бъде изработена от шифон и декорирана с жабо, прибрана в прав панталон с висока кройка. Това облекло подчертава красивата фигура на жената, а ръстът й ще бъде малко по-висок с помощта на черни лачени обувки. Няма нужда от аксесоари, защото воланите на блузата придават сложност и романтика на този външен вид.

По-малко строго, но не по-малко привлекателно изображение може да се получи чрез комбиниране на синьо и бяло. Панталон с висока талия и семпла, свободна, лека бяла риза с 3/4 ръкав, в комплект с подходяща презрамка, чанта и подходящи токчета. Комбинацията от кафяво и тъмносиньо идеално се вписва в ежедневието, това облекло е идеално за бизнес среща и ежедневни дела.

И накрая, пример за използването на ярки панталони, отново в комбинация със снежнобяла риза. Коралови, розови нюанси са идеални за собствениците на тъмна кожа, а бежово-сивите обувки, чанта и колан ще ви помогнат да завършите външния вид. Това облекло е подходящо за ходене на кино, разходки и официални срещи.

Разбира се, това не означава, че панталоните изглеждат най-добре с бяла риза, това е само основата на гардероба. Експериментирайте, създайте нещо ново, защото стилът е нещо, което никога няма да излезе от мода.