Кожената пола и подходящата блуза към нея

Кожената пола и подходящата блуза към нея

Ако сте избрали кожена пола и избирате каква блуза да носите с нея,  може да се  объркате. Трябва да се запитате към какъв вид външен вид се насочвате, независимо дали е небрежен или по-официален. Тук идва познаването на основите на дамското облекло. Трябва да знаете разликата между кожена пола и кожена блуза. Освен това трябва да можете да изберете памучна пола, която отговаря на настроението или повода.

Кожената пола може да се носи с почти всякакъв вид блуза. Няма правила. Просто знайте, че кожата е по-тежка от памука и затова обикновено няма да се чувствате  толкова добре, колкото памучната блуза. Кожата има страхотен външен вид, но не е за всеки. Тези, които не обичат тежките тъкани, може да поискат да обмислят друг вид плат.

Когато носите дълга кожена пола, ще получите доста внимание. Ако обаче решите да носите блуза под кожената пола, можете да скриете част от вниманието. Може да се използва за привличане на фокуса към едното рамо и придаване на по-полиран вид. Видът блуза, който решите да носите с кожена пола, зависи изцяло от вас. Ако искате да сте елегантни, тогава ще носите бяла блуза под полата.

Ако търсите нещо, което ще ви помогне да придадете много женствен вид, тогава помислете за копринена блуза. Коприната е все още доста нова, така че ще откриете, че те се предлагат в много различни модели. Изберете класически модел като русалка или печат на пейсли. За нещо, което е по-класическо, преминете точно към копринената макси рокля. Те имат толкова много невероятни дизайни и стилове, че никога няма да останете без избор.

Не се страхувайте да смесвате и съчетавате кожа и дантела. Това прави не само стилно изявление, но и показва, че имате известен нюх. Сега много дизайнери осъзнават, че момичетата обичат да  смесват и съчетават, така че правят дантелени блузи в множество цветове. Например те могат да бъдат в червено, лилаво и дори синьо. Можете буквално да имате всеки цвят, който желаете, за цената на една дантелена блуза. Друг чудесен вариант е да закупите няколко дантелени блузи и да ги използвате, за да направите многослоен вид.

Много жени се страхуват да носят кожа, защото смятат, че това ще ги накара да изглеждат твърде мъжествени. Въпреки това, когато носят кожена пола, те са в състояние да покажат своите силни черти. Например малък бицепс, който се показва под кожената пола с риза или кожена блуза върху нея, може да добави някои много необходими сексуални привлекателности към вашия мъж.

Повечето мъже обичат кожата и ще направят каквото могат, за да избегнат друга жена в кожени дрехи. Това означава, че те са повече от щастливи да ви уведомят, че можете да имате почти всичко, което искате, когато става въпрос за носене на кожени дрехи. Те няма да се опитват да ви кажат „не“, но не трябва да го приемате лично. Тези мъже толкова обичат кожата си, че ще им бъде трудно да не ви уведомят, че можете да носите каквото искате.

Ако наистина искате да знаете каква блуза да съчетаете с кожена пола, тогава трябва да отделите време, за да намерите подходящата. Може да не мислите, че има начин да носите кожени дрехи, които обичате, но просто трябва да му дадете шанс. Никога не знаеш каква  луда  модна  декларация ще можеш да направиш. Освен това, след като намерите идеалната пола за себе си, тогава ще се чувствате добре да я демонстрирате при всяка възможност.