Модерна визия със спортна рокля

Модерна визия със спортна рокля

Допреди няколко години анцузите се носеха изключително у дома и във фитнеса. Днес той все повече излиза извън тези места и гордо се разхожда по улиците. Ако цените комфорта, но искате да имате по-елегантна визия, напомняме, че спортните рокли също са модерни. Къде можете да отидете в тях? Възможностите са много, защото освен за почивните дни или срещи с приятели, можете да ги носите и в офиса (разбира се, когато нямате дрескод). Всички жени ли изглеждат добре в такива тоалети? Разбира се, да! Въпреки това, ако имате съмнения как да подберете този елемент от облеклото, за да създадете интересни изображения, нашата статия ще ви помогне с това.

 

Какви визии със спортна рокля ще бъдат най-добри? Ако искате да създадете удобен образ, например за среща с приятели, препоръчваме да комбинирате спортна рокля с ботуши или други обувки и яке в камуфлажен стил. Интересен вариант също ще бъде рокля, която наподобява спортна качулка, комбинирана с равни ботуши. Към това можете да добавите и дънково яке, задължително оверсайз стил. А как можете да носите спортна рокля в офиса? Тук искаме да ви убедим да изберете модел с дълги ръкави и волани, както и свободен пуловер и ботуши.

 

Какви аксесоари ще се съчетаят добре със спортна рокля?

Що се отнася до цвета на аксесоарите към спортната рокля, много зависи от това какъв нюанс има самата рокля, можете да изберете аксесоари за цвета на обувките или дрехите. От друга страна, когато става въпрос за стил, препоръчваме да изберете чанта за пазаруване или голяма пощенска чанта. Интересен и много модерен вариант също ще бъде раница. В студените дни е добре да изберете и шапка към спортна рокля. Кой модел ще бъде най-добрият? Според нас си струва да помислите за поставянето на шапка или бейзболна шапка във вашия образ. А какво ще кажете за бижутата? Тук ще бъдат идеални деликатни бижута или бижута от дантели, пискюли или мъниста. Препоръчваме големи камъни и кристали, а не перли.

 

Какви обувки да изберете за спортна рокля?

Какви обувки трябва да се добавят към образа със спортна рокля в главната роля? Що се отнася до летните и пролетните тоалети, тогава, разбира се, добър вариант тук ще бъдат джапанки (в модата широки модели с шарки, надписи, пера и камъни), както и маратонки. През есента трябва да помислите за байкерски ботуши или ботуши с равна подметка. Снегоходките и траперите ще бъдат сензационни през зимата. И какви стилове обувки е по-добре да не комбинирате със спортна рокля? Каубойски и елегантни ботуши, мокасини или ботуши с токчета няма да създадат шикозен ефект с такава основа. Въпреки това, ако наистина искате да комбинирате спортна рокля с токчета, най-добрият вариант ще бъдат класическите обувки на висок ток. И върху какви цветове да сложа? Тук много зависи от това какъв цвят е вашата рокля. Въпреки това, предвид факта, че повечето спортни модели са създадени в класически и спокойни нюанси, като тъмносиньо, сиво, карамел, черно, пудра или каки, ​​имате богат избор от цветове на обувките, които със сигурност ще ви харесат.

 

Какъв чорапогащник да изберете за спортна рокля?

И между другото за обувките, също си струва да се докоснем до темата за чорапогащи. Какви модели ще бъдат най-добре представени със спортна рокля? Според нас най-модерните са два варианта: черно и бежово. През есента и зимата препоръчваме черни чорапогащи. През пролетта ние от своя страна предлагаме да изберете модели с цвят на тялото, но би било добре да се направи изобщо без тях, ако, разбира се, времето позволява. А какво ще кажете за цветните модели чорапогащи? Не препоръчваме тази опция. И въпреки че от време на време се появяват в модните тенденции, много дизайнери ги смятат за модни фалшификати. Освен това те обикновено се използват за създаване на образи в стилове на висока мода, но в ежедневните лъкове те могат да приличат на инфантилни образи. А какво да кажем за шарени чорапогащи, които остават модерни от няколко сезона? Принтовете, както и наситените цветове, трябва да оставите в гардероба си за друг повод. Имайки предвид факта, че стягащите чорапогащи изглеждат най-добре с този тип рокли, откажете и тънките модели.