Модерни сватбени рокли

Модерни сватбени рокли

В навечерието на вълнуващ момент всяка булка иска да бъде неустоима и поне за малко да бъде принцеса в красива сватбена рокля. Тя може да бъде буйна, бродирана с брокат, кристали, изискан стил ампир, къса, но винаги сватбена рокля, това е перлата на церемонията.

Булчинската мода също има свои собствени тенденции във времето. Съвпадащите тоалети няма да бъдат много деликатни, женствени, такава романтика на съблазняването.

Нюансите на сватбената мода

Действителни елементи за декориране на церемониална рокля:

Материята трябва да е коприна.

Наличието на вложки от дантела и дантела.

Гърбът е най-добре да се остави отворен.

Роклята може да бъде смело спусната, бродирана или с апликация.

По-добре е да се съсредоточите върху талията.

Наличието на контур е добре дошло.

Дантелата остава модерна украса, дантелените сватбени рокли са едни от най-популярните и красиви модели,, защото булка в ажурна пола или с красиви вложки по елече и ръкави ще изглежда по-изящна, крехка, ефирна принцеса.

Дантелени сватбени рокли

През идния сезон дантелата ще бъде въплътена в цветя, а полата също ще бъде украсена с бордюр, шлейф, тюл и обемно ръчно изработено шиене.

За булки се препоръчват рокли от дантела и коприна. Течащата материя на роклята очарова с леката си прохлада и специален блясък.

За почитателите на съблазняването и креативността са подходящи отворен гръб и оригинален дизайн на мишницата. Всички предимства на фигурата ще бъдат подчертани, а изображението ще бъде леко и секси. На гърба можете да добавите ажурна или полупрозрачна вложка. В този случай булката ще бъде много женствена и изискана.

Дантелени сватбени рокли

Ако героят на повода може да се похвали с извити форми, роклите, чийто корсаж е украсен сдържано, ще бъдат за предпочитане, за да се избегне вулгарността.

Ръкавите на сватбена рокля могат да бъдат както къси, така и дълги. Булката ще изглежда скромна, чиста и целомъдрена, ако дългият ръкав е украсен с ажурна вложка, изработена от дантела Chantilly.

Бродерията и инкрустацията също са в тенденция. Сватбена рокля може да бъде бродирана с помощта на различни декоративни елементи: щраусови пера, флорални апликации от органза, кристали, кристали, мъниста или перлени мъниста, бъгли. Булка в такова шикозно облекло ще изглежда като истинска кралица.

Цветовите схеми на сватбена мода никога не престават да учудват. Традиционното бяло е безупречно и винаги е на първо място. Освен това, кадифено черно триумфира. Можете да вземете златна, медна, сребърна или седефена рокля или всеки пастелен нюанс (лавандула, розово, сиво, лазурно).

Няколко думи за влака

Влак в стил „Малка русалка” ще стане модерен. С такава декорация както класическият романтичен образ, така и образът на съвременната еманципирана дама ще изглеждат великолепно и интригуващо. Този елемент на декора е декориран с тъкани с различна прозрачност и текстура, а за допълване се използват драперии, ресни, апликации, бродерия, вложки и гофриране.

 

Шлейф може да се използва за допълване на тоалети с класически А-силует, рокли с акцент на талията с поли в стил камбана, модели с асиметрична кройка със скъсен преден подгъв. Дискретните, напълно затворени рокли също са много подходящи.