Модно ръководство за едри жени

Модно ръководство за едри жени

Всяка година съвременните дизайнери все повече подкрепят модата за здраво тяло. Извита жена априори изглежда по -здрава от прекалено слабите модели с анорексия и проблемна кожа. Моделите „Плюс размер“ постепенно се появяват, заменяйки познатите на всички „90-60-90“. Изборът на дрехи за момичета „в тялото“ непрекъснато се актуализира с нови модели, които отговарят на последните модни тенденции.

Тоалетите за „манекени” са престанали да бъдат безформени широки туники или блузи, сега дреха за такава дама е произведение на изкуството. За да изглеждате стилно, важно е да изберете правилния гардероб в съответствие с индивидуалните характеристики на фигурата.

 

Внимателно с обема

За да изберете лък, който ще подчертае благоприятно женствените извивки на фигурата, трябва да разберете къде си струва да добавите обем в изображението. Допълнителен обем може да се създаде с помощта на елементи с активни разпечатки или аксесоари.

Рамене

Добавянето на обем в областта на раменете е за онези жени, чиито рамене са много по -тесни от бедрата. В този случай е по -добре да обърнете внимание на дрехи с обемна яка, цветен печат в тази област, обемни колиета, мъниста, колиета. Подходящи са и различни приложения, шалове, шалове. Този подход ще балансира изображението и ще го направи по -хармоничен.

 

Линия на талията

Добавянето на обем към талията не е добра идея, дори за много стройни жени. Извитите момичета с подчертана талия трябва да избират дрехи с колан, макси рокли, поли и панталони с висока талия. Всеки вариант, при който акцентът пада именно върху талията, ще свърши работа. Важно е да подчертаете тънката талия и да покажете женствените извивки. За тези, които имат прекалено голям обем в талията, дрехите с акцент върху друга област са по -подходящи. Обърнете внимание на силните си страни и се съсредоточете върху тази област в изображението.

 

Бедра

Ако бедрата са достатъчно тесни, също си струва да поставите правилно акцентите в лъка. Можете да изберете панталони, които са свободни в ханша. Обемните поли се справят перфектно с тази задача. Възможни са плисета на високи етажи, поли и рокли с ярък принт в ханша. Идеален вариант за дами с извити форми би била пухкава пола от тюл или рокля с обемно дъно.

 

Цветни неща

Стереотипът, че жените с наднормено тегло трябва да носят само дрехи с тъмен цвят (защото ги правят по-тънки), беше успешно развенчан от съвременните дизайнери. Фактът, че черните тънки слимс е аксиома, но това не означава, че си струва да се откажете от ярки и цветни неща. През последния сезон цветните щампи с флорални мотиви, различни чекове, точки и геометрични шарки остават печеливши. Дрехите с този модел могат да оживят един образ и да го направят по -женствен. Когато избирате неща с щампа, трябва да обърнете внимание на рокли, поли, блузи. Безплатните неща с такива модели изглеждат полезни.

 

Дебели тъкани

По-едрите момичета са по -добре да избират дрехи от плътни материи. Това ще бъде печелившо за всеки стил. Не може да бъде:

– Поли

– Панталони

– Къси панталонки

– Облича се

– Блейзъри

– Жилетки

 

Плътните материи ви позволяват да прикриете недостатъците на фигурата. Това е облекло от плътна тъкан с ясна форма, което ще помогне да се създаде правилния силует, подчертавайки всички предимства на фигурата. Панталони, рокли -калъф от такива материи изглеждат изгодни.

Не трябва да се отказвате и от леките материали. Летяща рокля, лека блуза, широки панталони или официална риза – всичко това ще бъде подходящо за извито момиче. Важно е да не избирате прекалено прилепнали неща; по-добре е да изберете многопластови опции от леки материи.

 

Лента

Въпреки утвърдения стереотип, че лентата придава обем, дрехите от този цвят визуално ще разтегнат изображението. Експериментирайте с различни видове раирани материали, това може да бъде хоризонтална или вертикална лента с различни ширини и цветове. Важно е да изберете това, което е точно за вас. Няма универсално правило за избор на дрехи на райета. За да намерите „перфектното облекло“, трябва да изпробвате няколко ивици и да изберете тази, в която ще изглеждате най -изгодно.

 

Матови материи

Важна тайна при избора на дрехи е акцентът върху матовите тъкани. Тези материали са идеални за момичета „Плюс размер“. Лъскавите материи развалят изображението и визуално придават обем, докато матовите тъкани скриват неравностите на фигурата. Нещата, изработени от такива материи, изглеждат по -скъпи и изискани. Прекомерният блясък винаги прави вашия лък по -евтин. Ако материята на роклята или панталона е матова, можете да си купите светли дрехи, които няма да ви напълнят. Лъскавите руси тоалети са в списъка за спиране за момичета с форми.

 

Драперия и свеж силует

Правилната драперия играе важна роля в изображението. Дрехите с драперия от плат прикриват добре излишните килограми, правят образа по -хармоничен, помага да се поставят правилните акценти и балансира лъка. Ясният силует на дрехите също играе в полза на „поничките“. Рокля, пола или панталон в чист силует помагат да се създаде по -изтънчен вид, да се скрие недостатък