Мъжка памучна тениска

Мъжка памучна тениска

Като универсален елемент от гардероба, тениската е високо оценена не само от почитателите на активния начин на живот и спорта, защото можете да я носите „и на празник, и в света, и при добри хора“. Тя е заслужено обичана от представители на всички възрасти и пол и отдавна е лидер в продажбите сред многото разновидности на трикотажни изделия.

Търсенето, както знаете, създава предлагането, така че днес можете да закупите тези дрехи от всякакъв стил и цвят. И разбира се качеството е различно. Но тъй като покупката на нискокачествени дрехи спестява здравето и има голяма вероятност покупката да се превърне в парцал след първото пране, трябва да можете да разберете какво отличава доброто от нискокачествения продукт .

 

Някои смятат, че качеството на една тениска се определя от плътността на тъканта, от която е изработена. Но не е така. Обикновено този показател зависи от предпочитанията на жителите на различни страни. Така, например, американците са по-привързани към тежкия, плътен трикотаж, докато леките дрехи са популярни сред европейците. Най-логично е да изберете плътността на тениската в съответствие със сезона: през лятото дрехите с плътност 140-150 g / m2 са най-подходящи.

Но ако не на граматиката, тогава на какво трябва да обърнете внимание, когато избирате този елемент от гардероба? Има няколко опции.

 

Както всяко облекло, което влиза в пряк контакт с тялото, тениските трябва да бъдат изработени от материал, който е Издръжлив. Приятни на допир. Пропуска въздуха. Не предизвиква алергии.

За ушиването им могат да се използват трикотажни (памук, полиестер, вискоза, лен и коприна), както и различните им комбинации. Но най-добрите са памучните продукти, които отговарят на всички горепосочени изисквания. Скъпият високотехнологичен полиестер също е идеален, защото пропуска въздуха, топлината и телесната влага, а също така създава усещане за прохлада.

Някои производители си запазват правото да напишат каквото и да е върху етикета. Но ако материалът се разтяга и блести, тогава в него винаги присъства синтетика, дори ако е представена като 100% памук.

 

За да прецените колко добре е ушита една тениска, трябва внимателно да разгледате вътрешността на продукта. Моля, имайте предвид, че:

Шевовете трябва да са равномерни, без празнини.

Не трябва да има стърчащи нишки.

Долната част на тениската и нейните ръкави трябва да бъдат зашити с високо качество.

Наличието на изкривявания при сгъване на ризата „ръкав до ръкав” показва лошо ушиване или кройка.

Между другото, отбелязвайки небрежното отношение към шиенето, не можете да оцените самия материал, т.к. никой няма да вземе висококачествена и скъпа тъкан за такава работа