Най-добрите модели поли

Най-добрите модели поли

Полата е елемент от гардероба, който една жена носи независимо от възрастта и формата на тялото.

Днес модерните поли са зашити от тъкани с качествена материя, дизайнерите се фокусират върху оригиналната кройка и нестандартна декорация. Много метален блясък и пайети са добре дошли през новата година. Разнообразието от модели позволява на жената да създава хипнотизиращи образи не само за всеки ден, но и за специални поводи. Кои модели ви привличат повече от другите? Изберете от най-добрите опции за новата модна година.

 

Безграничното въображение на дизайнерите ви позволява постоянно да намирате нови решения за шиене на точно обвиващи се поли. Продуктите се шият в различни дължини, като се използват тъкани с различна текстура. Оригиналност на моделите придава асиметрична кройка, използване на стил, блокиращ цветовете, както и добавяне на колан с катарама, ярки копчета или гарнитура с ресни и козина. Наличието на събирания, стрели и гънки ви позволява да постигнете ефекта на наслояване.

 

Гънките на продуктите могат да бъдат широки или тесни, но моделите с малки плисета изглеждат най-женствени. На страниците на онлайн магазините има много модерни плисирани поли за пролетта и лятото, както и за студените периоди от годината. Вълнените и плетените елементи са хармонично съчетани с ризи, блузи поло или с тениски в стил бельо, дамски блузи.

 

Хитът на последните сезони не слиза от модните подиуми. За шиене се използват различни тъкани: шифон, дантела, трико. Следвайки съветите на дизайнерите, скритата сексуалност е приоритет, затова прозрачните модели трябва да се комбинират с по-плътни клинове и бодита. Самата пола може да бъде обикновена или украсена с растителен принт от всякакъв размер и цвят.

 

Моделът с кожен молив е един от топ задължителните артикули за новия сезон. Строгите едноцветни копия са подходящи за офиса, но продуктите с нитове, къдрави изрези, украсени със змии са подходящи за носене в ежедневието, на партита, срещи с приятели. Както модерните кожени поли, така и модерните дамски рокли в Киев могат да бъдат закупени в онлайн магазина ни.

 

Техниката пачуърк (пачуърк мозайка) се използва активно от дизайнерите, както за създаване на връхни дрехи, така и за рокли и поли. Последните се отличават с комбинация от ярки цветове, тъкани с различни текстури и щампи. Флористика, клетка и райета остават в тенденция. За есента и зимата марките са подготвили топли и уютни продукти от вълна, козина, кожа и кадифе.

 

Правенето на избор в полза на един конкретен модел е доста трудно, нали? Уебсайтът на онлайн магазина Евиза има голям избор и най-добрите опции.