Правила, с които да се съобразим, когато сме облечени с риза

Правила, с които да се съобразим, когато сме облечени с риза

Здравейте прекрасни дами! Радваме се да ви видим отново на страницата на нашия блог. Днес ще отговорим на въпроса, който тревожи повечето момичета: какво да носите с дамска риза. В края на краищата няма начин в гардероба без нея: тя ще помогне както на работа, така и на среща с приятели, и на среща. Но не всяка дама знае как да избере най-подходящия и с какво да го комбинира. Нека заедно да открием тайните на зашеметяващата визия на базата на блузи и ризи.

 

Знаете ли, че фланелката зае своето място в женския арсенал не толкова отдавна? Почти до средата на ХХ век тя беше изключително мъжка дреха. Но когато феминисткото движение набира скорост, момичетата започват да пробват не само панталони, но и строги блузи. И се оказа, че те пасват идеално на женски форми!

 

Възхитителна класика

В обществото се е разработил глупав стереотип, че класическата бяла риза е атрибут само на ученици от гимназията и офис служители. Всяко момиче знае, че строгата блуза е включена в основния женски гардероб, но мнозина дори не знаят как да я носят стилно. Ето само няколко от тях:

с обикновена пола-молив и лодки. Оказва се секси вид на бизнес жена. Изберете всеки нюанс на полата. От тъмно синьо до червено или кремаво. Препоръчваме ви да се откажете от стандартните черни поли: те изглеждат доста „изрязани“!

с тесни панталони. Моделите със стрелки са подходящи. Пудрени, ментови, сини нюанси са гаранция за свеж вид. Ако добавите елегантна дамска чанта и аксесоари, получавате дори тържествен вид;

с пуловер или жилетка. Оказва се мек лък, идеален за неформални срещи и събирания с приятели;

с дънки или тесни панталони. тук е истински небрежен! В хладно време можете да хвърлите кремаво палто или дълга жилетка без ръкави отгоре;

в жегата не се страхувайте да комбинирате бяла риза с шорти до средата на бедрото. Страхотно е, ако имат висока талия.

Не се страхувайте да експериментирате! Опитайте различни комбинации, допълнете ризата с шалове, сатенени шалове, мъниста и верижки. Класиката върви с почти всичко!

Каре и райе. Верни помощници в създаването на готин образ

Първо, нека поговорим как да изберем правилната риза с геометричен модел. Каква клетка, каква лента не трябва да е прекалено ярка. Най-добрите варианти са череша, тъмно синьо, каки и наситено сиво. Лимон, маруля и алено ще изглеждат доста вулгарни и подходящи, може би, за уличен стил.

Нашата задача е да изберем универсална риза, която да се комбинира с различни елементи от гардероба. Отлични опции са представени в каталога на блузите. Можете да ги комбинирате:

Например:

С прави тъмни дънки. Напълнете го и вземете страхотен вариант за всеки ден. Можете да допълните изображението с малък клъч, жилетка или кожено яке.Момиче в карирана риза, прибрана в дънки

С панталон и джъмпер. Такава блуза е незаменима част от многопластовото изображение. Не забравяйте да оставите ризата на освобождаването, така че долната част на продукта да се вижда.fashion girls

Със строга цепка пола. Ако не се страхувате от смели визии, завържете риза с масивен възел отпред, оголвайки малко корема си. Вниманието на другите е гарантирано! От обувките са подходящи както маратонки, така и помпи Момиче с черна пола-молив

С обикновена тениска и шорти. Тази риза е чудесен заместител на жилетка за лятото. Ако стане горещо, не се колебайте да го завържете на колана си! момиче с бели шорти и риза момиче със сако и черни кожени панталони

Строго е забранено комбинирането на ризи на каре и райета с дълги струящи се поли, включително плисирани. Друга лоша идея е да вземете карирано дъно. Карираните панталони и поли като цяло изглеждат странно и прилягат на малко хора.

Форма и стил

Несъмнено класическа вталена риза трябва да бъде в арсенала на всяка дама. Но какво ще стане, ако искате свобода и необикновени решения? Разгледайте по-отблизо новите ризи в каталога: удължени варианти, модели без ръкави, блузи с щампи и апликации. Материалът на продукта също играе важна роля. За лятото, chintz, crepe de chine, cambric ще бъдат печеливши. За прохладния сезон – памук, лен, поплин.

 

С тази смела нотка завършваме нашия преглед на модерните ризи и техните комбинации. Кое от предложенията ви хареса най-много? Побързайте да споделите информация с приятели в социалните мрежи. мрежи, оставете коментари. Вашето мнение е много важно за нас!