Семпла сватбена рокля, изборът на много дами

Семпла сватбена рокля, изборът на много дами

Много булки се уморяват от крещящ блясък, патос, претенциозен лукс и избират семпли сватбени рокли. В крайна сметка понякога неизказаното говори за нещо повече от милиони метафори и епитети. Една обикновена кройка на роклята на булката е универсално решение. Това не е прерогатив на сивата мишка, тъй като скромните рокли в дизайнерските колекции представляват върхът на елегантността, изтънчеността и изтънчеността.

Изборът на стил на сватбена рокля е труден, дълъг, пълен с опит процес. Рядко е възможно да отидете в първия салон и да видите в него същото копие. Булката изглежда органично, ако нейното облекло е продължение на характера, отражение на индивидуалността, вътрешния свят. Ако буйните дрехи, много бижута, волани, фусти ви предизвикват вълна от възмущение вътре, тогава семплите рокли са създадени за вас. Такива модели не са претоварени с шарка, декор, обемни поли. Те създават нежен и сладък образ, който по нищо не отстъпва на причудливите тоалети.

Декорацията в семплите стилове на сватбени рокли не отвлича вниманието, така че ролята на първата дама на събитието отива към линията на кройката и силуета. Актуални рокли с V-образно деколте, без ръкави. Линията на талията може да бъде подчертана от преливащ колан от органза с елегантна брошка. Рокли в гръцки стил и модели в стил ампир изглеждат интересни – те правят булката богиня, слязла при хората. Простите стилове са изгодни в следните ситуации:

 

Бракът се състои от гражданска и църковна церемония. Сватбените рокли включват затворени рамене, умерено деколте, дължина под коленете. Ярките цветове, многото прозрачни вложки, смелите разфасовки са неподходящи.

Ако бюджетът е органичен, освен това булката не може да си позволи луксозен декор, на помощ идват семплите модели. Някои стилисти са съгласни, че стилната простота понякога изглежда по-скъпа от пищно украсените модели.

Простата кройка на сватбени рокли крие недостатъци, придава благородство, женственост на образа.

Строгият сбитост на простите сватбени рокли ви позволява да експериментирате както с цвят, така и с материал. Изящен гипюр, струяща се коприна, гладък сатен, нежна дантела, красив сатен – изборът на материя е неограничен, разчитайте на вашите възможности и вкус. Ако декоративното покритие е напълно отсъстващо, тогава предпочитайте дантела, която изглежда самодостатъчна. Аксесоарите трябва да бъдат продължение на кройката – елегантни и леки, те ще внесат повече крехкост в образа на булката. Понякога е интересно да се играе на контрасти, когато декорациите са умишлено богати.

 

Купуването на обикновена сватбена рокля на ниски цени не означава загуба, защото всеки има своя собствена концепция за простота. При един се изразява в минимум декор, а при друг се крие в избора на стил, а при третия се отъждествява с вида на материята.