Стилни дамски ризи: най-новите тенденции

Стилни дамски ризи: най-новите тенденции

Ризата е основно нещо в гардероба на всяка жена, особено в този, който следва модните тенденции.

 

Ако искате да сте в центъра на тенденциите, прочетете нашата статия, която представя най-актуалните ризи за този сезон. Селекция от тези модерни опции е подходяща не само за офис лъкове, но и за разходка с приятели или среща.

Дрехите с отворени рамене вече изпълниха витрините, ризите не правят изключение. Тези опции ще помогнат да се фокусира вниманието на другите върху ключицата и шията. Така ще можете да се покажете като грациозна жена.

Ризите с отворен гръб станаха хит това лято. Ето защо, когато избирате този елемент от облеклото, не забравяйте да опитате този модел. Деколтето на гърба на ефектната риза може да бъде допълнено от различни волани или дори връзки.

Ризи с различни щампи ще ви помогнат да добавите жар към вашето изображение. Особено актуални това лято бяха моделите в клетка, райе или цвете.

Кроп топовете се завърнаха при нас това лято от 90-те години и това се отразява в ризите. Моделът, изработен в стил кроп топ, ще може да ви покаже женствена и изключително привлекателна.

Особено романтична или дори секси версия на ризи – модели с дълбоко деколте. По принцип тази риза е по-подходяща за срещи или различни събития.

Също така тенденцията за обемни ръкави не е останала незабелязана. Дизайнерите ни предлагат опции с обичайните ръкави до лакътя, но от него до рамото вече е буйно.

Комбинирането на доста необичайна риза с обичайните панталони или пола ще създаде ярък образ.

Е, както се казва „класиката на жанра” – бяла памучна риза, за предпочитане свободна кройка. Това ще бъде основата за изображението на офиса.

Можете също така да я носите „втори слой“ върху рокля или кроп-топ в прохладен летен ден. Бялата риза е универсална, тъй като ще подхожда на всеки образ и възраст.