Стилни модели офис панталони

Стилни модели офис панталони

Много хора смятат, че офис дрехите непременно са монотонни и банални. В главата ми веднага се появяват скучни образи с черно-бели комплекти. Това обаче е голямо погрешно схващане, бизнес гардеробът може да бъде дискретен и стилен в същото време. Днес голяма част от дамите успяват да подберат изключително стилни комплекти от черен панталон с елегантна блуза.

Тъй като панталоните са ключов атрибут на бизнес ансамбъла, важно е да ги изберете правилно. За да разнообразите офис капсулата на съвременната бизнес жена или студентка, предлагаме пет модерни варианта.

Класически прав

Това е основният модел панталон, който обикновено поставя началото на колекцията на перфектния офис гардероб. Истинска класика, не претоварена с ненужни детайли, декор и модерни акценти, които се сменят всеки сезон. Този стил винаги ще остане актуален и подходящ не само на работа, но и в ежедневието.

Препоръчваме да изберете класически панталони с висока талия, с тях се съчетава всякакъв вид горнище, което ви позволява да създавате разнообразни визии.

Разкроен

Разширените панталони, които през 16-ти век преминаха от арсенала на моряците към дамските гардероби, са популярни и днес. В допълнение към факта, че такъв модел изглежда много стилен, модните жени я обичат за факта, че визуално блясъкът издърпва силуета и удължава краката.

Разкроените панталони от плътна материя ще запазят добре формата си и ще бъдат чудесно допълнение към всяка строга визия. Могат да се носят не само през цялата работна седмица, но и през почивните дни, съчетани с женствена блуза или базова тениска. Добавете оригинални аксесоари към комплекта – и елегантният лък е готов!

Панталони Palazzo

Това е може би най-ефектният стил на панталони. Широки, изгорени от ханша, те няма да позволят на момичето да остане незабелязано. Също така, palazzo е най-удобният за носене сред всички варианти за дамски панталони. А фактът, че такъв модел е включен в топ модните тенденции на есен е допълнителен приятен бонус.

Основното нещо при избора на панталони-палацо е незабавно да определите с кои обувки (токчета или равни обувки) планирате да ги носите и в съответствие с това изберете дължината на продукта. С правилното прилягане и дължината на палацото, носът на обувката трябва да стърчи леко изпод тях. Панталоните изглеждат страхотно със свободни ризи или дует от горнище и удължено яке.

Панталони тип цигара

Puffs, или панталони цигари, както още ги наричат, също са един от популярните видове панталони за офис визия. Те се отличават със съкратена дължина и плътно прилепнал силует, понякога могат да бъдат допълнени със стрели. В офиса те могат да се носят с високи токчета или балетки в класически цветове.

Крачолите с кариран принт ще бъдат особено актуални този сезон, докато типът на клетката може да бъде различен: от голям до малък, в ярък нюанс или по-спокойна интерпретация.

Панталон тип банан

Друг хит на тази есен бяха добре познатите „банани” от 90-те. Отличават се с широка кройка в ханша и по-тясна надолу по крака. Благодарение на кройката панталоните са в състояние да подчертаят женствеността на силуета, да украсят всяка фигура, но са особено подходящи за жени с тесни бедра, визуално придавайки им обем.

Такъв тип панталон успешно ще се впише не само в бизнес стил, но и ще допълни ежедневните дамски визии. По-добре е да носите такива панталони с колан на талията.