Стилни туники за едри дами

Стилни туники за едри дами

Туника за едра дама е отличен вариант за облекло, който ви позволява да скриете всички недостатъци на фигурата си и да подчертаете достойнството си. На снимки от модни ревюта можете да видите много интересни опции за всеки вкус. Украсени с кристали, апликации и ярки щампи, туниките изглеждат страхотно с панталони, дънки и клинове. Те се носят и като самостоятелен елемент от облеклото, но в този случай се препоръчва използването на удължени модели.

За туника за пълни жени под панталони:

Туниките идеално допълват ансамбли с панталони. Те надеждно крият „спасителната линия” на талията и огромните бедра.

Дизайнерите идентифицират няколко от най-често срещаните стилове на туники:

А-образен или трапецовиден силует – визуално изпъва фигурата и изглажда широките рамене;

по тялото – подходящ за всички жени, но е важно да не сбъркате с размера, за да не получите плътно прилепнала блуза; асиметрични модели – отклоняват вниманието от несъвършенствата и правят образа по-ярък и привлекателен;

спортни – подходящи за ежедневно носене и фитнес;

с едно рамо – подчертайте сексуалността и придайте специална жар.

Между другото, поради дължината на продукта, можете да си позволите всякакви панталони. Но е по-добре да изберете по-тесни модели.

Съвременните производители разнообразие от макси туники:

с ярки апликации; дантелени елементи; геометрични щампи;

При значително наднормено тегло не трябва да избирате ефирни модели. Тъмният монохром е една от тенденциите за 2021-2022 г.

С дълги ръкави Дългите ръкави на туниката могат да бъдат както обикновени класически, така и разкроени. Моделът тип прилеп е популярен. Подобни стилове на туники ще ви помогнат да скриете стегнатите предмишници и ще направят силуета по-женствен.

Къс ръкав

Туники с къс ръкав са чудесен вариант за лятото. Можете да ги комбинирате не само с дълги панталони, но и с разкроени бермуди или капри. Просто бъдете внимателни при избора на лек модел. Ако имате проблеми с предмишниците и ръцете, не трябва да избирате модели без ръкави.

Отивайки на лятна ваканция, трябва да се уверите, че в чантата ви има няколко плажни туники. Първо, те ще покрият открити участъци от тялото и второ, ще скрият излишните килограми.

Сред най-популярните модели са:

туника-халат; рокля туника; плетен модел.

Между другото, да намерите плажна туника за пълни ръце не е толкова трудно. Това е един от най-простите стилове на облекло. Дължината му може да завършва до средата на бедрото или да достига до пода.

 

Всичко зависи от вашите предпочитания и красотата на краката. Просто изберете тънка и лека материя, за предпочитане естествена, и намерете модел на туника за по-едри дами. Малко умения и ще успеете.