Стилни туники за пълни жени

Стилни туники за пълни жени

Туниките са един от най-добрите видове дрехи за пълни жени. Туниката изглежда елегантна и най-важното е, че успешно маскира проблемните зони.

 

Тъмни едноцветни туники

Черната туника, показана по-долу, изглежда добре със зелени панталони. Модерен детайл: удължената облегалка, в днешно време тази техника се използва често.

Този комплект може да бъде декориран с бижутерия – обеци, висулка, зелена гривна. Може да са бижута от тюркоаз, малахит и т. н. С този комплект кърпа или шал в зелени тонове също ще изглеждат красиво.

Тази туника е с асиметричен подгъв. Драпиран е от едната страна, наклонените линии на драперията изтъняват фигурата. Елегантността на комплекта е подчертана от расклешените панталони.

 

Модели с ципове

За да изглеждат туники интересни, дизайнерите се опитват да ги украсят с декор. Декорът под формата на бели метални ципове изглежда много стилен и модерен.

Тази туника се отличава с красив силует, който тактично приляга на фигурата. Тук можете да видите и комбинация от две материи: едната под кожата, другата под велур. Металните ципове служат като декорация. Моля, имайте предвид, че тази туника е допълнена от принтован клин. Сдържаната цветова гама на гамаши се вписва добре в този комплект.

 

Спортни мотиви

Има жени, които обожават спортния стил, в който се чувстват млади и спокойни. Дизайнерите са се погрижили за тях и им предлагат туники в спортен дух.

Тази туника също е изработена от тъкани с различни текстури. Диагонално пришити сребърни ивици му придават модерен, динамичен вид. Вижте модерните маратонки в същата цветова схема. Комплектът е подходящ за млади жени с голям размер.

Спортно-елегантните туники са украсена с ивици на ръкавите, сега е модерен елемент. Диагоналната линия на кройката отслабва фигурата. Спортните туники могат да бъдат допълнени с обикновени клинове и ботуши с дантела с дебели подметки.

 

Интелигентни модели

Има интересни модели туники за изхода. Най-важното е правилната тъкан. Туниката, показана по-долу, е изработена от меланж тъмносиньо трико с фин блясък. Тръбните гънки са красиви в движение и по-тънки. Друг модерен детайл: асиметричната кройка на подгъва.

 

Двуцветната туника е украсена с интересен вертикален декор – стилизиран модел от вълни. Акцентирането на вертикалата винаги отслабва фигурата. Кльощавият панталон е подходящо допълнение към този модел.

 

Наситеният цвят на виното („бордо”) винаги изглежда скъп. Може би един от най-добрите материали за туники е мека тъкан с велурена повърхност, тя приляга красиво и изглежда благородно. Модерен детайл: асиметричен подгъв. Както знаем, диагоналната кройка удължава височината и отслабва фигурата. Черен, леко разширен панталон се съчетава добре с туниката.