С какво да носим черен дамски панталон

С какво да носим черен дамски панталон

Днес ще търсим заедно отговор на въпрос, актуален за всички дами: какво да облечем с дамски черни панталони? Независимо от вашата възраст, предпочитания за форма и стил, тези панталони са просто задължителни в гардероба ви.

Изключително важно е да изберете хармоничен стил, обувки и аксесоари за тъмни панталони – в противен случай изображението заплашва да бъде обикновено и скучно. Но, следвайки нашите съвети, ще разсеете всички митове за „свежестта“ на този елемент от облеклото. В тази статия няма да разглеждаме само темата за черните панталони. Заедно ще изкачим стъпалата на света на подиума – от класически модели до тенденциите на сезона. И накрая, най -търпеливите читатели ще открият малка изненада с най -„сочните“ препоръки и „скърцането на модата“.

Класически черни панталони с прави крачоли: няма да е трудно да ги намерите в килера на всяко момиче-жена. Първото нещо, което ви идва на ум, когато ги видите, е строг бизнес имидж. Добавете към тях бяла риза в мъжка кройка – и очарователният образ на бизнесдама е готов. Ако искате да добавите елегантност, изберете нестандартни, по-женствени модели блузи: без ръкави, полупрозрачни или с дълбоко деколте.

Повечето момичета сега избират прилепнали панталони – те толкова успешно подчертават женските форми! И не напразно, защото тази опция като цяло е универсална по отношение на комбинациите:

тесни черни панталони + орнаментирана копринена блуза + лачени обувки. Излиза шикозен купон!

панталон + лека блуза с свободна кройка + удължено яке. Ще се окаже интересен офис стил. Можете да го победите, като приберете само предната част на блузата и оставите подгъва отзад при „свободен полет“

панталони + карирана риза + дълъг джъмпер + класическо палто. Перфектната есенна визия! За да го завършите, ще ви помогнат черна вълнена шапка, миниатюрна чанта през рамо и затворени обувки дерби;

кожени черни панталони + деним риза. Небрежно запретнати ръкави, набита гривна и черна чанта. Обувките правят времето. Обуйте маратонките – имате шикозен уличен облик, обувки на висок ток – и сте романтична дама, готова да излезете на среща!

плетени панталони или клинове + свободен пуловер + ботуши. Страхотен, мек и топъл вариант за ежедневно носене.

 

О, голи глезени! Колко са секси! Очевидно това е единственото нещо, за което са мислили създателите на съкратени панталони. Въз основа на тези принципи си струва напълно да изоставите всякакви чорапи и чорапогащи в тази област. Така че, за да запазите здравето си, препоръчително е да оставите изрязаните панталони за топло време. Ако наистина искате да носите такъв модел в края на есента, не забравяйте да си купите ботуши за тях.

 

В очакване на студения сезон се запасете с кецове, боти до глезена, кожени ботуши на нисък ход. Как да ги комбинирате правилно, прочетете статията: какво и как да носите пухени якета. Действителни цветове: змийска кожа, малина, мента, бежово.

Е, красавици, убедени ли сте, че черните панталони не са само част от офис дрескода? Ако желаете, те ще станат вашият спасител за всички случаи! Нека заедно да се отървем от „сивите маси“ по улиците. Отменете статията в отметки, коментирайте и я споделете с приятелите си: нека цялата ви група изглежда като корица на списание!