Черна рокля с кецове: тайни, съвети, забрани

Черна рокля с кецове: тайни, съвети, забрани

Маратонките са влезли здраво и уверено в ежедневието, превръщайки се в неразделна част от дамския гардероб. Тези обувки отдавна са престанали да служат само като атрибут за обучение. Кецовете могат да се комбинират с всеки артикул, като същевременно останат женствени и деликатни. Това важи и за комбинацията от кецове и рокли. Основното правило е, че маратонките не трябва да се правят за спорт. Дизайнерите специално пускат линия обувки за ежедневен стил.

 

Черна рокля с бели маратонки

Тази комбинация е истинска класика в модната индустрия. Тъмната тъкан е в състояние да подчертае всички предимства на фигурата и ненатрапчиво да скрие недостатъците й. Белите обувки освежават образа, съчетават се с всеки стил на обличане и перфектно се обличат с черно.

 

Черна рокля и черни маратонки изглежда

Монохромният образ напълно отговаря на всички концепции на модните тенденции. За някои той ще изглежда спокоен и стилен, за други – скучен. И все пак тоалетът ще изглежда по -интересен с тъмни обувки с бели подметки или малки светли декоративни вложки.

 

Дълга черна рокля с кецове

Дълга черна рокля е свързана с елегантност и грация. И изглежда, че изобщо не изглежда в комплект с маратонки. Разчупвайки обичайните стереотипи, можем спокойно да кажем, че това е перфектната комбинация както за ежедневието, така и за празничния външен вид. Рокля в комбинация с такива обувки може да бъде дълга до пода, с цепка до бедрото, с широка пола, волани или асиметричен подгъв.

 

Къса черна рокля с кецове

Черна мини рокля в тандем с кецове е сигурен вариант за създаване на модерен тоалет. Това може да бъде къс сарафан с тънки презрамки, права рокля с калъф, модел, украсен с пеплум или силует на А-линия. При избора на такава комбинация не трябва да забравяме, че спортните обувки могат визуално да скъсят краката. Следователно, дрехите трябва да стоят добре на фигурата, подчертавайки най -добрите й страни.

 

Черна рокля с чорапогащи и маратонки

Преди няколко години чорапогащите, съчетани с кецове, може да са объркващи. Но в момента има само едно правило: няма забрани за чорапогащи. Голи, черни и многоцветни чорапогащи се комбинират с кецове. Що се отнася до триото: чорапогащи + черна рокля + кецове, много момичета предпочитат черни чорапогащи. Те ще подчертаят дължината и стройността на краката и са подходящи за всяка визия.

 

Черна рокля с юфка с кецове

Плътно прилепналият стил юфка (с вертикални ивици) ще подчертае благоприятно талията, ще удължи краката и визуално ще разтегне фигурата. Този прост и женствен гардероб е особено обичан от момичетата. А в комбинация с маратонки изглежда напълно уникално, оригинално и модерно. Освен това кецовете могат да бъдат черни, бели, черешови и сиви, украсени с райета, дантели и платформа.

 

Как да не носите рокля с кецове

  1. Ниските и с наднормено тегло момичета трябва да помнят, че такива обувки съкращават фигурата, правейки я тежка и клякаща. Ето защо, когато избирате рокля, трябва да се съсредоточите върху удължения модел.
  2. Вечерната рокля не трябва да се комбинира с кецове. Някои известни личности нарушават това правило и го правят само с цел да се откроят, да привлекат внимание, да направят впечатление. Но ако не сте поп дива, все пак не ви съветваме да повтаряте такива кардинални експерименти.
  3. Обувките и роклите трябва да съвпадат сезонно. За леки тоалети трябва да вземете леки, перфорирани кецове и кецове. Велурени или кожени кецове са по -подходящи за вълнена рокля. Не го бъркайте!
  4. Когато обувате кецове под рокля, не забравяйте, че модната ви визия става леко закачлива и спокойна, лишена от формалност. Ето защо човек трябва да вземе предвид мястото, където се носи такъв тоалет.