Дамски тениски разнообразие от модели и стилове

Дамски тениски разнообразие от модели и стилове

Жените и момичетата, които следват модата, са привлечени от разнообразието от модели тениски. Тениските с кръгло деколте се считат за класика, както обикновени, така и цветни. V-образното деколте ще придаде на образа чар и романтични нотки. Тениските на райета в морски стил са популярни през лятото, а през тази година също ще останат на мода. Нещата с щампа са най-разнообразни: флорални мотиви, модерни надписи, тематични апликации, светещи щампи, животински щампи – това са няколко често срещани варианта.

 

Можете да закупите модерни тениски в търговския център и тематичния магазин, голям избор от тениски е представен в онлайн магазините. В тях можете да закупите нови и уникални модели, които могат да направят изображението ярко. Търсите нещо нестандартно за ярко парти или за дискотека? Искате ли да изберете дрехи за разходки в парка и спортни тренировки? Търсите подарък за приятелка  или любима сестра? Перфектната тениска за всички поводи!

 

Какво трябва да знаете за модерните дамски тениски

Коя тениска е най-подходяща за изображението? Класическо поло, което може да се носи с любимите дънки или нестандартен и ярък модел? Всяка жена се сблъсква с подобни въпроси, модните дамски тениски са различни. При избора на нови елементи от гардероба се вземат предвид следните нюанси:

 

в какви ситуации се планира да се носи тениска;

Важни ли са практичността и удобството?

Колко важен е уникалният дизайн?

с какви дрехи се планира да се комбинира;

независимо дали нещото е ежедневие или за празничен повод.

Тениските за парти и ежедневни пътувания до работа ще бъдат различни. В първия случай можете да направите избор в полза на ярки и смели модели, във втория – дайте предпочитание на класиката. Ако имате нужда от тениска за дейности на открито или спортни тренировки, тя трябва да е удобна. През сезона изборът на практични модели само ще се разширява. За партита и други празнични събития се избират ярки и нестандартни модели. Стрази, цветни щампи, оригинални изрезки – ефектният външен вид в този случай е много по-важен от практичността.

 

Какво да носите с любимата си тениска?

Нов артикул трябва да се комбинира с други любими, тениска не е изключение. Почти всички видове тениски са универсални и се вписват във всеки стил. Елегантен бизнес костюм през лятото ще бъде допълнен от бели или черни обикновени тениски. С любимите си дънки можете да носите както класически тениски в спортен стил, така и романтични варианти.