Как да изглеждаме завладяващо и стилно с туника

Как да изглеждаме завладяващо и стилно с туника

През годините известни дизайнери започнаха да преразглеждат естетиката на 80-те. Вярно е, че това не им попречи да създават оригинални и нови модерни образи за пролет-лято. Мотото на тази пролет до голяма степен се превърна в практичност в дрехите, практичност в детайлите. На арената излизат необичайни комбинации от ефектни туники в различни стилове.

Модни тенденции в стилните визии за пролет-лято

Тенденцията на този сезон ще бъде ежедневен стил, съчетан със спортен стил, бизнес стил + ежедневен стил. Стилът на лен и разнообразните волани също ще бъдат на мода. Рокли тип туники, удължени якета, оверсайз пуловери, широки дънки – всичко това ще бъде в тенденция тази пролет. Такива неща могат да се носят както с маратонки, така и с обувки с нисък ток. При аксесоарите на мода ще бъдат масивни очила и обеци. Модата отдавна е престанала да бъде консервативна, превърна се в циклично явление. Ще преобладава асиметрията, която засегна рокли, аксесоари и връхни дрехи. Като се има предвид комбинацията от модерни цветове, ще бъде модерно от тревисто, ярко зелено до златисто и сребристо.

Стилни образи с якета и жилетки пролет-лято.

Обръщайки внимание на якета през годината,  можем да различим следните видове:

Класически сака. Класиката – винаги е била, е и ще бъде в тенденция. Вталено сако в бяло, синьо, черно или бордо ще върви както към строга пола, така и към панталон, и дори към прилепнали дънки.

Якета в милитари стил. Якетата в милитари стил са ясни, имитация на античност, специално направени малки дупки, възможен е вариант с допълнение под формата на широк кожен колан. Тенденцията е дамското яке в милитари стил каки.

Стилна визия със туника пролет-лято

Туниката е универсално облекло. Този сезон те изумяват с разнообразието на декора и стиловете си. Това радва жените, които предпочитат ненатрапчивостта, лекотата и простотата в стила си на обличане. През пролетта всяка дама може да комбинира уникална визия с елегантна туника от спортен тип до елегантен и романтичен. Моделите туники се характеризират със следните стилове: свободен силует, заоблено деколте, ръкави тип реглан, липса на различни декоратични елементи, ежедневен стил.

Сака с флорален принт, апликация и бродерия и дантела. Модерно яке или яке украсено с цветя, или красива бродерия, апликации и дантела, е задължителен атрибут на сезона. Момиче в този стил ще изглежда женствено и нежно. съкратени модели. Можете спокойно да отидете на изложба, ресторант или да се разходите в тях. Освен стилна визия са подходящи дантелена рокля, панталон или пола с висока талия.

Дълго яке без ръкави. Удължено яке без ръкави трябва да бъде през пролетта. Може да комбинирате бродирано яке с панталон банан, трапецовидни поли, сарафани или поли до пода Простотата в якетата и жилетките е най-висшата форма на съвършенство. Черни, сиви и тъмносини якета и жилетки вероятно никога няма да излязат от мода, но не се страхувайте от експерименти, през пролетта на 2022 г. не подминавайте по-смели и ярки нюанси – розово, синьо, жълто и зелено.

Модерни образи с панталони и дънки пролет-лято

Като се има предвид дънките, широките дънки, разклещените дънки, скъсаните ръбове и драскотините все още са на мода, но модата за прилепнали модели постепенно изчезва. Смята се, че е много модерно да се прибират дънки. За този вариант са подходящи с права кройка. През пролетния сезон ще бъдат модерни класическите прави и свободни стилове с висока и средна талия. Такива модели покриват допълнителни сантиметри. Ниското качване вече е в миналото, панталоните през сезон трябва да са на талията или малко по-ниски. Модерните панталони също изумяват с различни стилове, но основните модели все още са класически панталони. Тези панталони никога няма да изглеждат скучни. Дизайнерите представиха панталони в мъжки стил.

Модни образи с рокли и поли пролет-лято

Страхотно е да изненадате нежния пол с модерни изображения, защото дизайнерите предоставиха различни стилове, дължини, различни цветове, различни материали. Най-актуалната дължина за сезон пролет-лято остава дължината midi. Що се отнася до полата, късите или средно дълги поли са подходящи за ежедневно носене, докато дългите поли са чудесен вариант за романтична среща или разходка с приятели.