Дамски туники за създаване на стилен образ

Дамски туники за създаване на стилен образ

Туниките бързо станаха модерни преди няколко години, но днес разнообразието им е впечатляващо. Модниците от различни страни ги обичат много, защото туниките са удобни и лесни за носене и могат да се комбинират по различни начини с различни дрехи. Туниката е удължена блуза или риза, чиято дължина достига до средата на бедрата, може да бъде с различни форми и с различни ръкави.

 

И сега нека да помислим как правилно и с какво е по-добре да комбинирате модерни дамски туники.

 

Въпреки факта, че туниките са удобни и практични дрехи за ежедневно носене, те не винаги могат да бъдат успешно и хармонично комбинирани с други елементи от гардероба. Затова повечето жени изобщо отказват да ги купуват поради невъзможността да се комбинират правилно.

 

Най-хармонично и правилно е комбинацията от туника с дънки, панталони или клинове. При комбиниране на дамски туники със стеснено дъно се създава прекрасен образ. Класика може да се нарече туника в светли или пастелни цветове, която се съчетава много добре с дънки. Туниката е универсална дреха, която харесва контрастна долна част (например светла туника – тъмни панталони).

 

Туники, които се съчетават добре с цветни и щампирани долнища, също могат да се считат за универсални. Например туника на райе може да се комбинира с плътно дъно, чийто цвят трябва да съответства на поне една ивица на туниката (никога не носете туника в карирана долнище или райета – само плътни); туника-риза трябва да се носи с панталони или дънки, за да създадете лек офис стил; прозрачни блузи от шифон е по-добре да не се носят върху бельо, за да не добавяте образ на вулгарност.

 

Когато съчетавате туника с шорти или поли, уверете се, че туниката не е по-дълга от долната част. Трябва също да спазвате горните правила: плътно дъно – отпечатан или цветен горнище (или обратно). Ако искате да носите туника със свободно шиене (оверсайз, едноразмерен), трябва да изберете плътно плътно дъно.

 

По-добре е да закупите топли и памучни туники с различни невероятни модели, за да направите вашето изображение специално всеки ден! Те могат да се комбинират с дамски пуловери, панталони, дънки и т. н. Твърде късата туника е по-добре да носите клинове, а не чорапогащи. Туниките могат да се носят и като дамска рокля (ако отговарят на определена дължина), а роклята може да се използва като туника.

 

И така, знаете всички правила за успешно комбиниране на туника с други елементи от гардероба.