Как да изглеждате стилно, ако имате по-едра фигура

Как да изглеждате стилно, ако имате по-едра фигура

Вие сте притежател на по-едри форми, доволни ли сте от фигурата си и искате да изглеждате стилно? Посетете онлайн магазина ни. Направете идеалния основен гардероб за вас, който да комбинирате успешно един с друг. Дамските дрехи в големи размери в нашия магазин са с различно качество! Ние сме уверени в нашия продукт и гарантираме, че нито едно от неговите свойства и външен вид няма да се промени след пране.

 

Една от актуалните тенденции е oversize! Погрешно е да се смята, че е подходящ само за стройни дами, защото всички оверсайз неща са доста обемисти. Свободни пуловери, ризи, якета и палта сякаш от “мъжко рамо”, широки панталони – всичко това ще бъде подходящо. Струва си да запомните, че вашето изображение трябва да бъде балансирано.

Необходимо е да се откажете от блузи с широки ръкави или ръкави, разширяващи се надолу. Подобни решения в кройката на дрехите са неуспешни, защото нарушават пропорциите на женското тяло. Това важи особено за момичета с нисък ръст и със закръглено коремче. Също така трябва да избягвате твърде тесните ръкави. Идеалният вариант е прав свободен, но не широк ръкав. Също така е препоръчително да изберете вталени сака или якета без големи джобове. Перфектната комбинация е стилна блуза с панталон и модерно сако.

 

Не препоръчваме да носите обувки с плоска или тънка подметка, което визуално ги прави по-ниски и добавя тежест към изображението. Според ортопедите малкият пръстен е полезен за здравето. За да удължите краката, стилистите съветват да изберете чорапогащник, който да съответства на цвета на обувките. Не е желателно да купувате обувки с каишка, тъй като те пресичат горната част на стъпалото, което създава оптичен разрез и съответно скъсява краката. Можете да изберете и обувки с груба тракторна подметка.

 

При избора на панталон трябва да обърнете внимание на модела с висока и средна кройка, прави панталони от плътна материя, които прилягат, но не стягат фигурата и не се стесняват много около коляното и глезена. Добър вариант – втриване в центъра на всеки чифт тъмни дънки, което визуално ще добави хармония към цялостния лък, като се фокусира върху центъра на крака, а не върху проблемните зони.

 

Забравете за дрехите с животински щампи. И като цяло трябва да бъдете особено внимателни с всеки модел. Можете да изберете дамска чанта, обувки или аксесоари за този принт. Това не означава, че те трябва да бъдат изоставени напълно. Освен това всички дребни щампи са в списъка на забранените по простата причина, че се губят в пълна форма. В идеалния случай в гардероба трябва да доминират обикновени неща, но в името на разнообразието можете да имате няколко неща със среден или голям размер.

 

Най-стилният вариант ще бъде монохромно изображение! Изберете панталон, блуза, тениска, рокля и връхни дрехи в един цвят или подобни нюанси.

 

Не забравяйте, че можете да изглеждате стилно с всякакъв тип фигура. Основното е, че ясно знаете своите предимства и недостатъци и се научите да ги подчертавате или скривате с дрехи.

Ние работим, за да се чувствате уверени!