Елегантни рокли: модни тенденции

Елегантни рокли: модни тенденции

Съгласете се, ние рядко използваме елегантни рокли за голямо излизане. Носени веднъж или два пъти, те остават да висят в гардероба, напомняйки за прекрасните моменти от живота.

 

Предвид непрактичността на подобни инвестиции, повечето от нас не купуват рокли за грандиозния парад, а се задоволяват с тоалети за така наречените малки изходи. Това не означава, че са по-малко красиви, просто не са толкова претенциозни и поради това се използват по-широко.

 

Дантелени

Основната заповед на вечерната рокля е материалът. Стилът може да бъде изключително прост и дори аскетичен, но ако тъканта принадлежи към елегантен асортимент, тогава в такава рокля ще изглеждате ефектно и шик.

Дантелата е на първо място. Този материал, като никой друг, подчертава женствеността. Дантелата и гипюрът са полупрозрачни, те ви позволяват да видите женското тяло, това е, което те вълнуват и привличат. Дантелата може да бъде тънка или плътна, повече или по-малко полупрозрачна – във всеки случай тя ще направи външния ви вид елегантен и привлекателен.

Кройката може да бъде проста и непретенциозна, като този модел. Модерният цвят на вино и изящните миди в долната част придават изтънченост на роклята.

Моля, имайте предвид, че в днешно време не е прието да носите много бижута с дантелена рокля. Материалът е толкова добър сам по себе си, че декорациите понякога изглеждат излишни.

Популярният сега “детски” стил: роклята е леко разширена надолу, талията не е маркирана, всичко е решено от дантела.

Много женствен модел. Такава го правят воланите под формата на крила, а меката плисирана пола допълва впечатлението. И, разбира се, божествено красив гипюр с изискан цвят на боровинка.

Голямото деколте, съчетано със стегнат черен гипюр, винаги е печеливша опция. Пухкавата плисирана пола подсилва женственото усещане.

Ефектна вечерна материя

Шикозният вечерен плат е друг начин да създадете вечерна визия. Сред такива материали често се използват кадифе, шифон, плат с лурекс, пайети, бродерия, екстравагантни орнаменти и др.

Повтарям: стилът може да бъде изключително прост. Тук не са необходими допълнителни детайли и излишни украшения на кройката, те само отвличат вниманието от цялото изображение.

Рокля със семпла кройка от шифон, украсена с луксозна бродерия с пайети. Под него има тъмно покритие.

Тук основна роля играе копринената тъкан с красив флорален орнамент. Долнището и ръкавите на роклята са завършени с дантела.

По-долу виждате рокля-калъф с модел “змия”. Принадлежи към гамата тоалети за малки изходи.

Според мен вместо тази дамска чанта тук биха се поместили сребърни или черни бижута.

с гол гръб

Сега много популярна тенденция е голият гръб. Отпред роклята изглежда скромна и затворена, а когато жената се обърне – о, боже! Оказва се, че има отворен гръб. Изглежда толкова неочаквано и секси, че прави мъжете безмълвни.

 

Изглежда особено красиво на черни рокли. Комбинацията от гладка женска кожа с черна материя прави контраст, кожата сякаш сияе!

Прекрасна рокля с дълги ръкави, напълно затворена отпред, с голям разрез отзад. Силуетът с разкроена пола го прави необикновено женствен. В него има толкова много деликатност и секс… Рокля-мечта!