Тениски за лятото, дреха без която не можем

Тениски за лятото, дреха без която не можем

Лятото е немислимо без тениски. Толкова са леки, удобни и практични, че не сме се разделяли с тях от много години.

 

Представяте ли си колко трудно е дизайнерите да измислят нови версии всеки сезон? В крайна сметка изглежда, че всичко вече е било, беше, беше… Но дизайнерите са дизайнери за това, че тяхното въображение е наистина неизчерпаемо. Това се случва и този сезон, модните дизайнери също са ни подготвили нови интересни варианти.

Модните експерти отдавна прогнозират края на късите тениски и блуза, които разкриват пъпа. „ да ходиш с такива дрехи е неприлично! Тази мода отиде в масите, което означава, че те скоро ще забравят за нея “и т.н.

Експертите грешаха, както често се случва. В крайна сметка в модата всичко се решава не от тях, а от публиката. Отвореният пъп все още е актуален. Но – с едно предупреждение: само момичета с безупречна фигура имат право да отварят зоната на талията. В противен случай другите ще се смеят на Вас.

Е, ако можете да се похвалите с безупречни линии на фигурата – защо не? Лятото ви дава такава възможност. Освен това нашето лято не е толкова кратко, така че хванете момент на късмет!

тениски с райета

Морската тема е безсмъртна, наистина е така. Много свежо изглеждат памучните тениски на райета! Безспорното им предимство е, че карат абсолютно всички да изглеждат по-млади – от внучки до стилните им баби.

Райетата винаги се съчетават добре с черни, морски и червени тонове. И разбира се, те са идеалният партньор за дънки.

Популярни са не само черно-бели и синьо-бели цветове, но и модели в духа на 70-те с ярки многоцветни ивици.

графики

До ивиците има ясна контрастна графика. Комбинацията от черно-бели цветове винаги изглежда елегантна. Между другото, тази тениска е подходяща за жени на всяка възраст.

абстрактни рисунки

Ново – абстрактни щампи с ярки щрихи. Те могат да бъдат нежни, както в модела по-долу …

…или луминесцентна киселина. Обърнете внимание на голата талия. В същото време горната част на тениската е скромно затворена. Неочакван контраст, нали?

И това е по-сдържана версия: абстрактни размазани ивици.

Контрастни ръкави

Продължавайки темата за контрастите – ръкави от трико с различен цвят. Такива тениски бяха много модерни през 70-те години, а сега активно се използват мотивите, характерни за тогавашната мода.

 

Моделите от мрежест трикотаж принадлежат към същия стилен период – 70-те години. Сега те се връщат отново. Такива модели изглеждат много секси. Ясно е, че в този случай е необходимо да се обърне специално внимание на бельото, което се носи под тях, така че всичко да изглежда обмислено и цялостно.