Клин, тайни на стила. Какво да облека с клин

Клин, тайни на стила. Какво да облека с клин

Клинът е много удобен вид облекло. Свикнали сме с тях от детството: не забравяйте клиновете, които нашите майки и баби ни обличаха.

 

Използването на клиновете може да бъде много широко. Могат да се носят не само за спорт, но дори и за работа и на излизане!

Със спортни дрехи

С тях клиновете могат да се носят по всяко време и навсякъде. Единствените ограничения са тези, продиктувани от вашата фигура. Ако сте стройни, имате хубави крака, красиви линии на ханша – носете клинове с къси тениски, горнища, якета и няма проблем!

Ако имате какво да криете, носете ги с дълго горнище, което покрива проблемните зони.

Универсален комплект в спортен стил: клин, бяла тениска с къс ръкав и синя жилетка с качулка.

Друго спортно облекло: клин със забавен принт, бяла тениска, сив суичър и късо черно кожено яке. Носенето на късо върху дълго все още е модерно. Белите високи маратонки допълват визията.

С широка риза, туника

Печеливша опция са клинове с ризи и туники, покриващи бедрата. Дори момичетата с по-едри фигури могат да си го позволят. Черен клин от изкуствена кожа (безумно модерен!), носен с черен топ и синя туника. В това облекло е напълно възможно да отидете на среща, парти.

И тук стигаме до карирани клинове – още един моден хит на сезона. Много добре се съчетават с черни велурени боти. Голямата фигура не е пречка!

И това е доста приличен вариант за офиса. Класика на жанра: черно надолу, бяло нагоре, плюс стилни ботуши.

Вместо бяла риза можете да носите копринена, щампирана.

С жилетка и яке

Друг вариант са черни клинове, носени с къс черен джъмпер и кожена жилетка, вдъхновена от байкер. Облеклото е завършено с каубойски ботуши със сребърни катарами. Стилна визия!

Модерни клинове с дупки. Това е ясно модно влияние върху скъсаните дънки. Едно сиво горнище, а върху него копринено яке в цвят каки. Ботушите с шипове допълват визията.

Тези клинове обаче са толкова екстравагантни, че е достатъчно да носите с тях само обикновена черна блуза, а вниманието на околните е гарантирано.

С яке, палто, сако

Жена от всякакъв размер може да носи клин с дълго яке или късо палто. Тези неща ви позволяват да покриете проблемните зони.

Можете дори да носите клин за излизане! Основното е с какво да ги комбинирате. Супер модерните модели от кожа са най-подходящи за това сега.

Елегантно облекло: кожени клинове, бяла копринена блуза с V-образно деколте, чанта с верижка и високи токчета. Прилична гледка!

Момичетата с големи размери също могат да носят такова облекло, при условие че излишните килограми са тактично покрити с дълга блуза или туника.