Мода за бременни

Мода за бременни

Златното правило на гардероба за “бременни” е: “Дрехите трябва да са удобни”. Представете умело кръгло достойнство, нежно подчертайте корема или, обратно, „правилният“ стил ще помогне да се отклони вниманието от него. Естествените материи ще позволят на кожата да диша и ще се отърве от неприятности като алергии. Стилът трябва да помогне за регулиране на размера на талията, тогава няма да се чувствате неудобно, тъй като фигурата се променя и детето няма да “възмути” в отговор на натиска. Нека вземем предвид тези препоръки и да започнем да създаваме изключителен гардероб от ежедневна рокля, туника, клинове и панталони за “бременни”, който просто трябва да бъде модерен и елегантен. Можете да се придържате към вече избрания стил и да „дублирате“ любимите си неща, като ги направите с няколко размера по-големи или като разположите кръста си. Друг начин е да изберете от разнообразието от модни тенденции, което подхожда на вашата „интересна“ позиция.

 

Има ситуации, когато е по-добре да “скриете” корема, например на работа. Важен е рационализиран силует с надлъжни и диагонални линии. Отличен вариант са строгите черни панталони в комбинация с бяла класическа блуза (ако желаете “по-рязко” – с тениска) и разкопчано удължено сако.

Последният може лесно да бъде заменен с плетена жилетка. Между другото, жилетките също ще бъдат полезни: заедно с риза под яке, те частично ще скрият корема, освен това могат да се комбинират с други неща.

 

Новият спортен стил предлага сако-риза вместо блейзър. Права кройка, плисенца на гърба ще ви бъде от полза.

Блузи в стила на op-art, които се носят навън, са интересни: “танцуващ” черно-бял модел, реглан, V-образно деколте с струни ще добавят модна нотка към гардероба.

 

В по-малко официална обстановка са доста подходящи ежедневна рокля, дънков гащеризон или сарафан с цип. Модерният деним трябва да има износен вид и може да бъде украсен с ресни, цветни шевове, мотиви от кристали и цветя от деним.

 

Време е да запомните, че с помощта на светли тъкани и ярки нюанси можете да подчертаете по-изгодни места и с помощта на тъмни да премахнете нерентабилните, в нашия случай, корема, на заден план.

Можете също да отклоните вниманието, като изберете правилните аксесоари. В интересна позиция се дава предимство на шаловете и столчетата.

 

Можете да крещите за радостта си на целия свят с помощта на ярки дрехи. Например, за семейна разходка или за пикник, облечете лек гащеризон с голям грах или пъстра клетка, определено няма да останете незабелязани!

 

За студено време съчетайте капри панталони с дълга блуза с щампа или пуловер от трико в пролетен цвят със странични цепки. Добавете модерни и удобни маратонки, ярко яке с права кройка с голяма яка или качулка за комфорт.

 

Ако състоянието на краката ви позволява, вземете къса, разкроена рокля от деликатна коприна или естествен лен, която трогателно ще подчертае корема ви. Обърнете внимание на закопчалката: по-добре е да е ред копчета отпред. Такова нещо се облича лесно и не е нужно да го сваляте всеки път, когато се храните. Между другото, рокля трапец след това може да бъде “монтирана” с колан.

 

Ако само коремът ви се е увеличил, но като цяло не сте надебелели, изберете малко горнище за панталоните. Твърде откровен? След това хвърлете отгоре розово или лаймово-зелено яке от лен, мирис от летящ плат. Страхотни опции за всяко време.

 

Панталоните със странични вложки са любимите дрехи на бъдещите майки. Новият спортен стил предлага всякакви модели, но предпочита панталони 7/8 и капри с цепка отпред.

 

Трябва да се пазите от силно разклещени и широки панталони, както и панталони с ластик. Те не са подходящи за всеки: силният натиск върху корема може да не угоди на детето.

Любителите на дънките с малко спретнато коремче не трябва да се отказват от тях. Плътният памучен плат диша добре и поддържа стомаха, а дънките можете да закопчаете с помощта на въздушни бримки. За хладно време се препоръчват клинове от еластична материя, които могат да се носят дори в небременно състояние.

 

Не забравяйте да обърнете внимание на актуалните надлъжни ярки ивици – те ще озарят ежедневието ви и ще бъдат подходящи както върху блуза, така и върху панталон. За “върха” – няма нищо по-удобно от плетени тениски и джъмпери.

 

За щастие, отминаха дните, когато бременността се смяташе за нещо като болест и се налагаше да прекарва времето си у дома. Съвременната бъдеща майка не иска да се откаже от обичайния си начин на живот, който несъмнено включва празници и партита. И тя самата има право да бъде на тях!

 

Носете каквото облекло обикновено избирате. Ако свързвате вечерна рокля с панталон – давай! Блестящи материи, странни покрития – всичко е същото, само с изпъкнала част от тялото и желания комфорт за двама ви.

 

Между другото, много слаби жени по време на бременност имат онези форми, за които преди са само мечтали. Не ги крийте, а подчертайте с рокля от струяща се материя, нежно обгръщаща фигурата или дълбоко деколте. Закръглените ръце и рамене ще скрият грациозно елегантна палитра.