Основни ежедневни дрехи – какво трябва да има във вашия гардероб?

Основни ежедневни дрехи - какво трябва да има във вашия гардероб?

Най-често са едноцветни, без шарки, а кройките им също не са от най-ефектните. Може да се каже, че те са донякъде невидими и представляват фона на основния елемент на стилизирането. И така, каква е тяхната тайна? Е, основните дрехи са в основата на добре завършен гардероб. Те са основно модни хамелеони – клин, тениска, туника, които се съчетават чудесно с много други дрехи и могат да променят характера си в зависимост от аксесоарите.

Чудите се какво имат в гардероба си жени, които винаги изглеждат добре? Как да попълним гардероб, който ще ви позволи лесно да жонглираш с ежедневните стилизации и да се сбогуваш с ритуала. Нямам какво да облека? Започнете с основното, т.е. основни дрехи.

 

Основни дрехи, какво означава?

Тези дрехи са основата на вашия гардероб. Това са дрехи, които ще вървят добре с всички останали (или поне повечето) дрехи в гардероба ви. И всичко е така, защото основната тениска, клин, туника, пуловер или най-накрая рокля от този тип се характеризират с приглушени цветове.

 

Най-често е бяло, сиво, черно или тъмносиньо, а на всичкото отгоре има и семпла кройка. Благодарение на това базовите дрехи са чудесен фон за малко по-екстравагантни аксесоари. И така, какво трябва да има във вашия гардероб?

 

Клинове и панталони

Клиновете и панталоните са идеалният вариант, ако търсите удобни дрехи, например за разходка из къщата или за спортен стайлинг. Стилните къси клинове ще ви осигурят свобода на движение, а оттам и комфорт. Това е много по-добър вариант от дънките, особено ако все още се борите със стилове, които притискат талията ви. Клинове и панталони с ластик ще премахнат този проблем.

Изберете неутрални цветове, т.е. бяло, черно, сиво или тъмносиньо, и можете лесно да ги съчетаете с други цветове.

 

Тениска

Или всъщност тениски, защото трябва да имате поне няколко блузи с права кройка. Струва си да изберете свободни кройки, които гарантират свобода на движение и изглеждат добре. В допълнение към обикновените основни тениски, вашият гардероб трябва да включва и горнище с права кройка и ризи с дълги ръкави от този тип.

 

Пуловери и туники

Първият ще ви бъде полезен при много различни поводи. Последният, от друга страна, ще бъде идеален като елемент от домашен гардероб или спортен стайлинг. Пуловерите и туниките са друга част от пъзела, която се състои от основни дрехи. Както в случая с тениските и топовете, струва си да изберете неутрални цветове и естествени материали. Често този тип дреха е изработена от памучно трико.

При пуловери си струва да изберете поне два модела – класически пуловер от тънка материя с V-образно или кръгло деколте и жилетка.

 

Базовата тениска, туника или клин не са всичко. Струва си да добавите рокля от този тип към комплекта. В този случай, разбира се, той ще има много елементарна кройка, но такава минималистична версия ще бъде перфектна

 

Ако гардеробът ви включва дрехи от списъка по-горе, ще ви бъде много по-лесно да завършите ежедневните си тоалети.