Туника – алтернатива на рокля. Как да я носите и с какво да комбинирате? Ние съветваме!

Туника - алтернатива на рокля. Как да я носите и с какво да комбинирате? Ние съветваме!

 

Туниката е била любима дреха на древните римляни, които са я носили в горещите дни със сандали. Най-голямото предимство е било удобството и ефирността – завързана с канап или колан, придавала е  форма на фигурата. Този сезон туниките са много модерни, в нашия списък ги представяме в три варианта – ежедневен, спортен и елегантен.

Можем да носим туниката по всяко време на годината. В по-студените дни я съчетайте с клин или дънки, използвайте я и като по-дълга блуза. В момента има много видове туники – има градски варианти, за ежедневно носене, или типично плажни версии, които да се носят върху бански. Списъкът ни включва туники, с които можете да създавате стилове за различни поводи. Достатъчно е да изберете правилната кройка и аксесоари, за да изглеждате модерно и елегантно. Ако не знаете как да носите туника или с какво да я комбинирате, ние сме тук, за да ви помогнем!

Туниката ще бъде много добър избор в горещите летни дни. Ефирна и деликатна, тя ще ви осигури удобство и комфорт във всяка ситуация. Сложете я на работа – като запазите подходящата дължина, до университета, на разходка, опаковайте я в куфар за почивка или заминаване. Елегантната туника се характеризира със свободна кройка, най-често не приляга около тялото, така че може да скрие много недостатъци на фигурата. Дизайните с ръкави и V-образно деколте ще направят раменете да изглеждат по-тънки, а по-свободните модели ще маскират корема. Изберете модерни цветове и интересни щампи. За да поддържате напълно свободен и градски характер на подобен тоалет, обуйте любимите си маратонки, джапанки или сандали. Цялото ще бъде допълнено от класическа черна шопър чанта или удобна раница.

Спортните туники не са предназначени само за хора, които редовно спортуват. Да, те ще работят добре като екипировка за фитнес или тенис. Можете също така да облечете такава туника в много други случаи, например когато отивате на среща с приятели, излизате на разходка с кучето си или просто излизате на пазар. Това е свободен, ежедневен комплект. Не е нужно да избирате аксесоари или да мислите за бижута. Обличаш туника, кецове или спортни джапанки и е готово. Спортна туника ще ви гарантира комфорт, така че в нея можете да извършвате и ежедневни дейности в апартамента, като продажба или готвене. Освен това ще работи добре, докато сте далеч. Ако отивате на почивка, не бива да липсва в багажа ви.

Отивате ли на среща, на кино или на вечеря? Не знаете какво да облечете, за да изненадате другите? Облечете туника, за предпочитане над коляното, която ще подчертае краката Ви. На пръв поглед туниката не се свързва с елегантност, но правилно подбраната кройка и аксесоари ще направят чудеса. Понякога напълно неочевидните решения се оказват най-добрите! Правилният избор за празнични или празнични поводи ще бъде кройка с добавка на волан – на ръкавите или в долната част на финала. Целият комплект ще бъде красиво допълнен от сандали на платформа и дамска чанта.