Подходящото бельо и дрехи за бременни

Подходящото бельо и дрехи за бременни

Бременността значително променя външния вид и психологическото състояние на жената. След хормонални промени и промени в телесните пропорции се появяват нови спешни нужди. Увеличавайки обема и увеличавайки чувствителността на гърдите, нараствайки с крачка напред, коремът изисква актуализация на бельото. Ако любимите ви сутиени и бикини са станали тесни до втория триместър, помислете за закупуване на бельо за бременни от нашия онлайн магазин.

Трансформациите, които се случват с тялото по време на 9 месеца в очакване на бебето, се възприемат двусмислено от много бъдещи майки. Красивото и удобно бельо за бременни жени гарантирано ще ги развесели. При нас ще откриете не само бельо, разполагаме с широка гама артикули за бременни. Произвеждаме туники и клинове, както и рокли. Материите са памучни, отговарящи на изискванията на всяка бременна. Препоръчваме Ви да погледнете и категорията клинове за бременни, на особена почит в студените дни са ватирани клинове за бременни или туники от фина вълнена материя.

Удобно бельо за бременни жени

Висококачественото бельо за бременни и кърмещи майки трябва да отговаря на по-строги изисквания от обикновените ежедневни комплекти:

Не предизвиквайте дразнене и алергични реакции

Не отделяйте токсични вещества

Добре вентилиран и отвеждащ влагата

Имат антибактериални свойства

Лесно се адаптира към промените в женската фигура

Добре понася многократно пране и бързо изсъхва

Ние предлагаме на жените, които носят и кърмят бебета, стилно бельо, което отговаря на техните специални нужди и високи европейски стандарти за качество. В нашия каталог можете да изберете:

Меки безшевни сутиени от естествен памук с леко добавяне на еластан

Сутиени за кърмачки с отделящи се чаши, които ви позволяват да храните бебето си с кърма при поискване

Тениски и нощници на специални модели: предназначени за уголемен корем и с функционално деколте за удобство при хранене на трохи

Тук можете да си купите бельо за бременни и кърмещи жени

Подготовката за раждането на бебе изисква значителни разходи, така че възможността да закупите всичко необходимо на достъпна цена е толкова важна за една жена в навечерието на раждането и предстоящото майчинство.

Нашият онлайн магазин за бельо е такъв, който предоставя на клиентите широка гама от продукти от бременни.

Можете да закупите бельо от нас с няколко кликвания. Изберете продукта, който ви интересува, от нашия обширен каталог и го добавете в кошницата си. След като попълните стандартния формуляр за плащане, нашите мениджъри незабавно ще се свържат с вас, за да потвърдят и изяснят поръчката и да обсъдят условията за плащане и доставка.