Бъдеща майка в модерен вариант – стилни тоалети за бременни жени

Бъдеща майка в модерен вариант - стилни тоалети за бременни жени

Току-що научихте, че семейството ви се увеличава? А може би от известно време носите под сърцето си бебе, което расте все по-бързо? Тялото ви се променя, така че имате нужда от подходящите тоалети за бременни жени за различни поводи, за да се чувствате винаги комфортно и да изглеждате добре. Чудите се какви дрехи за бременни ще бъдат модерни? Подготвили сме уникални готови комплекти за всеки ден и за важни събития. Научете как да изглеждате очарователно от първите дни до последния триместър!

 

Много жени не са запознати с концепцията за мода за бременни, което е голяма грешка. Това страхотно състояние не означава, че трябва да ограничите гардероба си до обемни пуловери и широки панталони, които не пасват на фигурата ви. Точно обратното! Бременността е чудесна възможност да се представите феноменално и да създадете модерни стилизации както в ежедневието, така и в официални поводи. Красиво облекло ще повдигне настроението ви и ще ви накара да се усмихнете. Затова изхвърлете твърде много дрехи от гардероба си, които никога не са били и никога няма да бъдат модерни. Бременността е специално време, на което трябва да се наслаждавате всяка минута, а и по отношение на дрехите!

 

Когато коремът ви започне да се закръглява, е време да преразгледате гардероба си. Идеални са всякакви туники и ризи с по-дълга и асиметрична кройка, които не разкриват корема. Играйте с шарки и цветове – изберете флорални, горски, дантелени мотиви и мрежести елементи. Ако искате да удължите малко фигурата си, идеален избор ще бъдат моделите с V-образно деколте. Последните тенденции в модата за бременни са ретро хитове от 80-те години на миналия век. Така че не се страхувайте от блузи с буйни, широки ръкави, анималистични щампи или драперии. Много ефектно изглеждат и ризи с едно рамо, които могат да се използват за специални поводи. Отивате на сватба или фирмено парти? На какви рокли за бременни трябва да обърнете внимание? Всички преливащи се модели, особено тези, украсени с флорални щампи, се радват на голям успех при бъдещите майки. Изберете модели в стил ампир, изпъкнали от гърдите, за да подчертаете красивите женствени пропорции. Лятна мода за бременни жени е преди всичко макси рокли с флорален десен от въздушна тъкан. Дантелени волани и бели или бежови ресни добавят бохо акценти, а моделите с прозрачна подплата или елегантни вложки от тюл – почит към бляскавия образ – са идеални за вечерни събития.

Всяка модница знае, че обувките перфектно допълват образа, включително за бременни жени! Оставете настрана високите токчета и ефектните, но неудобни обувки, които често използвате за специални поводи. Фокусирайте се върху комфорта. Кожените, изпитани и добре износени обувки не натоварват гръбначния стълб и осигуряват комфорт от сутрин до края на деня. Извадете от гардероба спортни обувки от дишащи материали, удобни маратонки и маратонки с дебели подметки. През зимата носете трекинг ботуши от имитация на овча кожа или кожа, а при неблагоприятни метеорологични условия – зимни ботуши с регулируеми горнища. Лятото е време на сандали, джапанки и балетки на равни подметки. Искате ли да сте модерни дори по време на бременност? Един от модерните хитове са обувките с квадрат или пръсти, отворени или затворени. Избягвайте модели с тесни презрамки или тесни пръсти. Не забравяйте, че краката ви са склонни да увеличават обема си по време на бременност, така че изберете по-свободни обувки. Моделите за вратовръзки, тоест смели цветови комбинации, както и абстрактните щампи, свързани с изкуството на рисуването, все още са в тенденция. Този сезон, както обикновено, на модните подиуми се появиха флорални мотиви, този път под формата на малки цветя, като маргаритки, или големи ефектни рози.

 

Елегантните тоалети по време на бременност са възможност да носите обувки с по-нисък ток. Ако обувките на висок ток едва ли ще са подходящи за сватба, важна среща или фирмено парти, тогава ниските лодки с кръгъл връх ще се превърнат в модерен хит в ябълката. Женствено решение в стил smart casual – еспадрили. Чувствайте се свободни да ги носите с миди пола с ластик на талията и бяла риза с отложна яка. През зимата изберете кожени ботуши с равна подметка, украсени със змийски принт. Лесно се комбинират с много стилове, особено с модерен характер. През лятото леките дрехи за бременни могат да бъдат допълнени с емблематични мокасини. Тези обувки са подходящи за всяка ситуация – както ежедневна, така и бизнес или елегантна. Те са удобни, вечни и гъвкави, поради което всяка жена, която чака дете, ще ги хареса.