Видове дамско бельо

Видове дамско бельо

Деликатен и интимен гардероб е по -важен, отколкото изглежда на пръв поглед – комфортът, здравето и дори настроението на момичето зависят от това. Дамските бикини са изработени от голямо разнообразие от материали – сатен, коприна, памук, вискоза, най -фината дантела. Ето защо всеки представител на нежния пол може да експериментира, преди да се спре на най -удобния вариант.

Производителите на бельо непрекъснато разширяват асортимента си – модните дизайнери измислят нови стилове и създават уникални колекции. За да отговорите на прост въпрос – какви гащи са, си струва да разгледате моден справочник. Има фишове, хипстъри, бикини, тангас, тонга, момчета и много други модели. Основната им разлика е в размера, формата и степента на откровеност. Всички тези стилове могат да бъдат комбинирани в три големи групи – макси, миди и мини. Мини, освен прашки и бикини, включват например викингите – дамски бикини с висока странична лента и стеснение отзад. Сред миди танга са особено популярни – два триъгълника от плат, свързани с тънка лента. Панталоните се считат за любими сред макси – ако са изработени от плътна и еластична тъкан, тогава те могат да заместят корсет.

Висококачествено бельо

Тъй като пазарът предлага широка гама от дамски бикини, всяка мода може да избере бельото според своя вкус. Изборът може да бъде рационално обоснован или да зависи от моментното настроение и въображение.

В гардероба на жени на средна възраст със сигурност има макси гащи, те са идеални за онези случаи, когато трябва да носите прилепнали дрехи. Панталоните не губят своята популярност – дамски гащи, които покриват горната част на бедрото до коляното. Обикновено са изработени от опънати тъкани. Има и изолирани и безшевни шарки. Момичетата, които не са напълно доволни от собствената си фигура, могат да изберат коригиращи панталони, оборудвани със специални стягащи вложки.

Не само в мъжкия, но и в дамския гардероб има място за шорти и боксерки – такива гащи са много удобни и подходящи за ежедневно носене. Има плътно прилепнали и свободни модели от коприна, дантела, сатен и други материали. Подобно на панталоните, шортите могат да оформят фигурата ви, като увеличат задните части, а талията – по -малка. Колкото и да е странно, сред боксьорите има и еротични модели с интересни връзки и лъкове.

Привържениците на класиката избират midi бикини, те са затворени отзад и имат изрезка приблизително в средата на бедрото. Най -популярният и търсен модел са дамските фишове; бельото от този стил е в асортимента на повечето производители. Чехлите са идеалният избор за ежедневно носене. Гащичките са актив. Те отварят бедрото напълно и покриват пъпа. Обичайно е да се носи такъв модел под поли с висока странична кройка.

Друг вариант за миди бикини за жени са боксерите, те изпълняват специфична задача – визуално увеличават бедрата и правят силуета по -женствен. Такива модели могат да бъдат украсени с бродерия, дантелени вложки, изкуствени камъни. Тангас са не по -малко търсени – бикини, които изцяло или частично покриват задните части и имат висок разрез на бедрото.

Асортимент от бельо за момичета

Вероятно всяка модница, увлечена от експерименти с бельо, е купила прашки, бикини и други опции за мини бикини. Изборът сред такива модели е особено труден, тъй като те далеч не винаги са удобни. Бикините се считат за относително удобни – слипове, състоящи се от два малки триъгълника и тънък колан на кръста. Тези модели рядко се използват за ежедневно носене, но са чудесни за вечерна рокля.

Триъгълните и струнните гащи нямат нужда от представяне. Прашките могат да се видят в бутикови каталози, модни списания, на рекламни плакати. Но малко хора знаят, че имат 4 разновидности-G-стринг, V-стринг, T-стринг, C-стринг. Стиловете се различават по степента на откровеност. Бразилските слипове са донякъде подобни на прашките, те също имат триъгълник отпред, но отзад отварят дупето само наполовина. Нов модел – шорти с прашки ще ви помогне да коригирате фигурата. Когато избирате бельо, трябва да се съсредоточите не само върху външните му характеристики. Комфортът до голяма степен зависи от качеството на шиене, материали и елементи на декора, именно на тях трябва да обърнете внимание на първо място.