Дамски панталони видове и модели

Дамски панталони видове и модели

Модните панталони вече са в гардероба не само на мъжете, но и на почти всяка жена. Това е много универсален и удобен артикул.

Има дамски панталони от различни стилове, модата за тях постоянно идва и си отива. Колкото и странно да изглежда, дамските панталони имат повече разнообразие от мъжките. Съответно и те имат повече модни тенденции.

Нека поговорим за някои от тях:

Skinny. Този тип панталони е най-популярен сред останалите. Тези панталони се носят както от слаби момичета, така и от пълнички. Прилягат напълно на краката, така че са много удобни. Много просто, много дами не харесват широкия стил, затова избират тесен; Модните тенденции са тесните панталони и скинни. Панталоните със средна дължина като независим стил се появиха съвсем наскоро. Те са по-дълги от капри, но по-къси от обикновените панталони. За младите момичета това е просто спасение, защото по принцип всички марки шият дрехите си за височина около 170. Следователно им е много трудно да изберат подходящата дължина за себе си. Но този тип панталони ще изглеждат като обикновените и не е необходимо да се подгъва. Между другото, този стил обикновено има стесняване надолу, така че те също изглеждат тесни.

Дамски кожени панталони

Кожените панталони са изключително зимна или есенна тенденция. Никое момиче няма да излезе с такива панталони на улицата при топло или дори горещо време. Все пак кожените панталони присъстват на много модни ревюта, така че ако харесвате този вариант, можете да си вземете такъв за себе си и няма да се чувствате напрегнати. Струва си да се обърне внимание на факта, че кожените панталони са секси, а в някои случаи дори вулгарни. Затова в никакъв случай не трябва да ги носите с къси горнища. По-добре е да носите топъл пуловер, блуза поло или дори палто. Тогава ще има баланс в изображението и няма да изглеждате предизвикателно. Струва си да внимавате, когато носите кожени панталони, може да изглежда предизвикателно.Също така е по-добре да изберете удобни обувки за кожени панталони. Можете да носите обувки с малък ток или изобщо без токчета.

Дамски класически панталони

Класическите панталони вероятно винаги ще бъдат в тенденция. Сега такива модели могат да се носят за посещение на съвсем различни места, така че разгледайте тези панталони от тази гледна точка: Офис стил. Тези панталони най-много напомнят на бизнес лък. Все пак често в офисите има „дрескод“, поради който всички момичета трябва да носят само панталони или пола. Но не се разстройвайте, защото, както виждате, тези панталони са в модния списък. Основното нещо е да изберете такива панталони, така че да ви подхождат и дори в офиса да изглеждате неустоими; Класически панталон може да се носи както в офиса, така и за ежедневна визия. Колкото и странно да звучи, но много момичета предпочитат да носят класически панталони в ежедневието. Създава се леко делови образ, но в същото време изглежда много скромен, сдържан и стилен. Много модерен вариант – класически панталони и маратонки. Сега на мода е различна комбинация от стилове, така че не се страхувайте да експериментирате;

Почивен ден. Много често класическите панталони се носят като заместител на рокли за някакъв празник. Те изглеждат нови, свежи и необичайни. Тези панталони се допълват от ризи или якета. Не забравяйте да имате токчета в това изображение, например, помпите са идеални за този повод.

Модерни панталони “7/8”

В тази статия вече говорихме за съкратените панталони. Другото им име е 7/8. Такива панталони също могат да се считат за класически и използват същите правила като класическите. Скроените панталони са едни от най-търсените.Могат да се носят и в офиса, ако нямате много строг “дрескод”. Можете да носите ежедневието и за почивка, където пожелаете. Относно модните панталони “високо качване” Високото качване е много популярно в последно време. Сега хората не обичат да виждат бикини да стърчат изпод дънки или панталони. Ето защо много момичета избират средно или високо прилягане. Високото качване е много популярно през този сезон. Обикновено скроените панталони имат такава кройка. В тях няма да изглеждате вулгарно, но ще бъдете много модерни.

Дамски модели капри панталони

Капри също са модна версия за панталони. Важно е само да ги изберете правилно. За съжаление, ако сте момиче с малък ръст, този панталон няма да ви отива. Панталоните Capri са подходящи само за високи и слаби момичета.Те допълнително ще скъсят крака и ще намалят височината. Закръглените момичета също не трябва да се спират на този вариант. Ако сте слабо и високо момиче, този вариант определено е за вас.