Дамски пижами и нощници – разнообразие от модели

Дамски пижами и нощници – разнообразие от модели

Ползи на пижамата

Първият и най-популярен аргумент за момичетата в полза на закупуването на пижами – удобството. Независимо дали спите спокойно или се въртите в съня си, дрехите ви няма да се намачкват или разкъсват. В случай на нощница и дори по-дълга, този въпрос може да бъде неудобен.

Други предимства на пижамата също включват:

Уют. Те са по-топли, особено ако говорим за стилове с дълги ръкави и панталони.

Свобода на движение – нищо не ви пречи да спите, без да сте покрити с одеяло или да заемете любимата си поза „звезда“.

Възможност за използване като комплект за къщата. Модерните дизайни са толкова стилни и красиви, че в пижами наистина можете просто да вършите домакинска работа, да четете, да пиете чай с приятелката си.

модели

Класически – тоест тениска или реглан плюс панталони. Материали в този случай, производителите предлагат разнообразие – от памучни пижами до сатенени такива.

Стилове с брич или шорти – летен вариант, който обикновено е изработен от леки тъкани в най-отворен формат.

Гащеризони – цветни стилове в ярки дизайни за прохладни вечери и нощи. Обикновено от топли материи и дълги ръкави.

Съблазнителни модели. Има много от тях в асортимента на нашия онлайн магазин. Това са предложения от велур и сатен, с дантела и секси деколтета. За да направите своя образ уникален.

Нощници и техните “плюсове”

Ако обичате да спите по нощница, очевидно, ключовият аргумент е женствеността на дизайна. Тези модели са или украсени с кокетни копчета, или такива нощници имат дантела, нежни щампи или съблазнителни деколтета.

Други предимства на модерните дамски нощници също включват:

Свобода на стила – има дами, които не харесват панталони или шорти и предпочитат повече свободата на движенията. За тях нощниците са идеалният избор. Още повече, че за студения сезон винаги можете да поръчате нощница от топла материя с дълги ръкави. Това не е по-лошо от красиви и топли пижами. Удобна кройка. Ако изберете нощница в дълъг формат до коленете или до земята – можете да скриете всички недостатъци, които ви причиняват дискомфорт. В модели с дълбоко деколте можете да привлечете вниманието към красивите гърди и да погледнете далеч от други нюанси на фигурата. Или още по-добре – купете прилепнал по форма стил и отново се уверете в страхотната му форма. В нашия онлайн магазин има много опции, така че можете да изберете нощница за всяка жена.

Освен това в много модели такъв недостатък може да не се прояви.

Защото нощниците са различни:

Babydoll – къси модели с красиво подчертано елече. Такива предложения често са дантелени или полупрозрачни. Не винаги са подходящи за дами с големи гърди, но отново всичко зависи от модела и особеностите на кройката от определен производител. Защото нощничките за кукли могат да имат както тънък гипюр, така и да са с поддържащ удобен сутиен.

Класически опции – нощници със средна дължина с къси или дълги ръкави. Обикновено такива нощници са изработени от памук, морава или плетена тъкан. Без допълнителен декор. Много удобни за ежедневно носене.

Комбинациите са малко като бебешки кукли, но са не само къси, но и дълги. Такива продукти някога са били използвани като бельо. Днес не е много популярен, но е възможно.

Тениска – дамска къса нощница, която наподобява удължена тениска. Предимството му е, че е максимално практичен и изглежда много примамливо.

 

Има и много секси стилове, в които дължината е минимална, материята е полупрозрачна, а дизайнът е съблазнителен. Такива модели обикновено се купуват за специални поводи. Но никой не забранява да носите нощници от дантела или сатен всеки ден. Основното е, че жената го харесва.