Дамски пижами – какво да търсите при покупка

Дамски пижами - какво да търсите при покупка

Прибирайки се след активен ден, ние сме толкова щастливи да носим меки удобни пижами и да се отпуснем с чаша чай пред телевизора.

Особено когато навън е хладно, а къщата все още не е отоплена или стените не са се затоплили достатъчно добре.

От какви домашни дрехи имате нужда?

Дамските зимни пижами могат да бъдат разделени на два вида:

Умерено топли от естествени материи.

Много топли от плътни пухкави синтетични материи.

Първият вид е памучна пижама. Много са приятни за тялото, могат да се носят след душ – естествената материя моментално абсорбира излишната влага.

По правило дамските поларени или памучни пижами с панталони са предназначени само за спане.

Ако искате костюмът ви да изглежда още по-естетичен, по-добре е да изберете дамска плюшена пижама, велур или полар.

В това облекло можете да посрещнете гости и дори да слезете в двора, за да изхвърлите боклука.

Вторият вид – домашни пижами от микрофибър. Това платно е от синтетичен произход, но е много практично и издръжливо.

Такива тоалети се затоплят перфектно дори при силни студове, както и в извън сезона, когато отоплението все още не е (или вече) и помещенията са много хладни.

Домашният костюм, изработен от мек микрофибър, прилича на играчка плюшено мече. Така че искам да го галя и докосвам. Красивите модерни модели ви позволяват да изберете комплект по ваш вкус и предпочитания.

Има тъмносини, със звезди или светло розови, с апликация на животни: коала, панда, полярна мечка.

Ако сте свикнали да вършите домакинска работа, да готвите и чистите в такива дрехи – трябва да предпочетете по-тъмните немаркови цветове. Ако носите пижама точно преди лягане – изберете нещо леко.

Как да изберем размера

По правило производителите предлагат размерни решетки за своите продукти. Можете да навигирате в него и да изберете размера. Не избирайте дрехи за сън тесни или стегнати. Трябва да сте удобни и свободни по време на почивка. Ластиците не трябва да са стегнати, всички шевове са меки и материята е приятна за тялото.

В нашия онлайн магазин можете да изберете произволен размер. От XS до 5XL. И дори дамите с криви ще могат да си купят дамска пижама с голям размер.

В повечето случаи домашните дрехи се подбират по талия, ханш и гърди, а не по височина. А ако сте високи, просто трябва да изберете по-голям размер.

Поради факта, че всички продукти, които имаме на склад, ние правим измервания за всеки модел и затова можете спокойно да разчитате на нашите таблици.

Перфектният избор за подарък

Всички ние често поздравяваме любимите си майки, баби, сестри или дъщери.

В търсене на подходящ вариант за подаръка сме озадачени. Ваза, картина, тиган или покривка. Какво ще хареса рожденичката?

Убедени сме, че зимните дрехи за дома са прекрасен и практичен подарък за жена за новата година. Всяка домакиня ще оцени такава грижа и внимание от ваша страна.

Съпрузите понякога нямат идея какво да подарят на жена си.

Стилна мека топла пижама ще бъде много сладка сърдечна изненада. Вашият партньор ще бъде безкрайно благодарен за такъв подарък.

Отивате на гости на родителите си и не сте измислили идеи за подарък за мама? Пухкав домашен спален комплект би бил чудесна идея.

Нашите сътрудници ще се радват да ви помогнат да изберете правилния размер и да опаковате в красива подаръчна кутия.