Дрехи, които ще ви накарат да изглеждате модерни през пролетта

Дрехи, които ще ви накарат да изглеждате модерни през пролетта

Когато става дума за пролетта, всички обръщаме внимание на светли и сочни нюанси, сякаш по магия. Зимата ни измори със своите мрачни, тъжни и студени дни, така че всички искаме да се доближим до топлия сезон и да се потопим в света на леките материи, спокойните разходки и слънчевите дни. Сега е моментът да актуализирате гардероба си и да купите няколко рокли, кожен панталон или стилна жилетка, които ще ви позволят да изглеждате модерно през пролетта

 

Рокля с флорални щампи

Пролетта е невъзможно да си представим без флорални щампи. Рози, теменужки и всякакви диви цветя ще се „разлеят“ върху роклите и ще ги направят божествени и вдъхновяващи. Очакват ни луксозни рокли в стила на 70-те с различни флорални шарки, както и варианти с цветя в японски стил. “Експлозията на цветята” ще бъде толкова силна, че ще украсят блузи, поли и аксесоари.

 

Кожени панталони

Кожените панталони ще спестят всяко изображение и лесно ще издигнат стила ви на ново ниво. Естествено, говорим за опции от еко кожа. В тенденцията са кожените панталони в пастелни нюанси, както и ярки, до червено и зелено. Що се отнася до моделите, не се колебайте да инвестирате в карго панталони, бермуди и къси кожени панталони.

 

Памучна жилетка

Пролетната мода е немислима без жилетки. Но не говорим за онези тежки модели, които носехме през зимата, а за много по-леки, романтични и закачливи варианти. Казано по-просто, за пролетта ви трябва къса жилетка в ярки цветове с бродерия, шарки, красиви копчета, волани и други декоративни елементи.

 

Риза тип пуловер на райета

Ако искате да изглеждате стилно през пролетта, днес потърсете ретро риза в стила на 70-те с големи райета и яка. Този елемент от гардероба отново е на мода. В комбинация с широки дънки и боти до глезена ще получите уникален образ.

 

Рокля тип суичър

За тези, които обичат да се обличат женствено, роклите-суичъри са на мода. Те ще бъдат находка за много жени, защото могат да се носят както в ежедневието, така и на партита. Модните рокли-суичъри се съчетават добре с кецове през деня и боти до глезена вечер.

 

Оверсайз блейзър

Въпреки факта, че модата е взела курс на елегантни неща, които позволяват на жените да подчертаят фигурата, нещата оверсайз все още не са излезли от мода. Следователно в гардероба ви трябва да има огромно яке с почти мъжка кройка, в което можете да се удавите.