Идеи за подаръци за съпруга или майка за 8-ми март

Идеи за подаръци за съпруга или майка за 8-ми март

С приближаването на пролетта идва и един от най-хубавите  Денят на жената 8 март, който очакват всички представителки на нежния пол. За да изразите любов към майка си или любимата си, можете да зарадвате жена с добър подарък. Вашият подарък – удобна дреха, елегантна блуза или нещо друго трябва да бъде полезен, тематичен и неочакван. Ако все още не сте решили за подарък, ние ще ви помогнем в това как да зарадвате любимите си хора.

 

Подарък за любим човек зависи от финансовото ви състояние и нейните интереси. Не е нужно да подарявате твърде скъпо нещо, което ще бъде на нейния рафт.

Парфюмът или тоалетната вода ще бъдат универсален подарък за всяко момиче. Изберете аромат, който тя харесва.

Вашата партньорка ще се зарадва на красиви бижута – висулка, обеци, лъскав пръстен или верижка.

Добър вариант ще бъдат и стандартните подаръци за 8 март – букет цветя, вечеря в ресторант или плюшена играчка. Ако партньорът ви има по-прогресивни възгледи, можете да направите подарък нетипичен – вземете необичайни цветя или отидете в младежко кафене.

Можете също така да подарите на любимата си елемент от гардероба, от който се нуждае. Това може да бъде дреха с щампи, секси бельо, красива пижама или топъл халат.

Съвместно пътуване до кино или спа център, пътуване до друг град, романтична разходка из красивите забележителности – страхотни възможности за прекарване на времето на 8 март.

Какво да подаря на мама за Деня на жената

За да улесните домакинските задължения, можете да купите на майка си нова кухненска джаджа – като сокоизстисквачка, мултикукър или електрическа месомелачка. Също добър подарък е умна прахосмукачка, кафемашина или комплект за интелигентен дом. Основното нещо е, че притурката е била достъпна за мама.

Можете също да подарите на мама бижута: обеци, висулка или кръст. За разлика от подаръка за съпруга, подаръкът за майка трябва да бъде по-скромен, защото тя едва ли ще хареса ярки бижута.

Добър вариант за подарък – ярки впечатления. Направете празника незабравим за мама. Подарете й билет за концерт или представление, карайте се с нея на виенското колело или на фуникуляра.

Комплект сладкиши ще бъде добър подарък за майка-деликатес. Може да бъде букет от бонбони или набор от тестени бисквитки в подаръчна кутия.

За да накарате майка ви да почувства вашата грижа, направете й изненада за домашен уют: сладки чехли, халат за баня, отопляем килим или комплект красиви кърпи.