Как да направим правилен избор на лятна рокля

Как да направим правилен избор на лятна рокля

През всяко лято имате възможност да покажете фигурата с достойнство, така че трябва да знаете как да изберете правилната лятна рокля. Важно е да вземете предвид нюансите, да изберете дължината, стила, да разберете от какъв материал трябва да бъде ушит продуктът, къде по-често ще носите, за да направите облеклото подходящо. Струва си да разгледате отблизо най-новите копия и най-новите модни тенденции, тогава във всяка среда ще бъдете неустоими.

 

Благодарение на последните колекции можете да изберете красиви и в същото време практични летни лъкове. И ярки, автентични снимки на стоки ще дойдат на помощ.

Летните рокли с права кройка са подходящи за момичета със заоблени бедра. Акцентът е върху раменете, зоната на деколтето. Момичетата с тесни бедра изглеждат хармонично в рокли с плисета, волани на полата. Ще бъде подходящо, ако роклята се разшири до дъното.

Версията oversize е подходяща за стройни жени, тъй като балансира образа, маскира дребни недостатъци, ако има такива. При наличие на наднормено тегло силуетът в такова облекло става още по-дебел. Сарафаните с отворено, удължено деколте придават стройност, изтънченост. Подходящ за момичета със среден ръст и нисък, визуално добавящ височина.

Когато избирате модерен лък, обърнете внимание на материала. В горещия сезон, най-подходящи са:

памук, шифон, лен.

Цветовете през летните месеци се приветстват изключително добре. Цветя, малки и големи шарки, мрежа, паяжини, красиви рисунки добавят изящество към изображението.

През летния сезон момичетата ще могат да изберат ефирна рокля по вкус както мини, така и макси. Дължината на midi не губи своята актуалност. Шифонени рокли без ръкави с дълбоко деколте, отворени ключици се възхищават на тяхната лекота и придават на женската фигура изтънченост. Сега в търсенето са рокли с цветя тип бандо, обикновени светли и цветни сарафани с отворено рамо на тънки презрамки.

Това не е първата година, в която роклята е популярна. В същото време дизайнерите непрекъснато променят стила, правейки го по-привлекателен и в същото време запазвайки практичност. Търсят се ризи с големи копчета, презрамки, допълнителни аксесоари.

В рокля, стилизирана като риза, е удобно да се занимавате с физически дейности. Свободната кройка ви позволява да коригирате недостатъците на фигурата и тялото може да диша в горещо време. Често има дълбоки, удобни джобове. Отпечатъците са разнообразни, от клетки, ивици, до плътни и ярки варианти.

Съвременната мода се приспособява към ритъма на живота, така че жените се чувстват комфортно, привлекателно и практично. С помощта на трапецовидни рокли и тениски се създават лаконични изображения. Тениските са предназначени за момичета с фигура пясъчен часовник, тъй като успешно подчертават извивките на тялото и правят женския образ по-привлекателен.

Обратната кройка под формата на трапец прави такива рокли търсени в средата на горещото лято. Използваната материя е естествена, материалът не приляга на тялото, така че роклите трапец са подходящи за разходки, плажна почивка, пътуване.

Ефирните рокли са незаменим ключ към създаването на романтичен образ. В тенденция опции с многопластови поли, монофонични. Подходящ за стройни красавици и момичета с извити форми за партита, светски събития и ежедневен отдих.

 

Дамско облекло в нашия онлайн магазин се предлага при изгодни условия. Ако имате въпроси, включително и свързани с избора на дрехи с подходящ размер, потърсете помощ от онлайн консултантите на магазина. Щастливи сме да помогнем на нашите клиенти!

 

Най-новите нови рокли за лятото можете спокойно да изберете в каталога и без забавяне да поръчате любимите си опции, докато са налични!