Мъжкият халат, подходящ подарък за Свети Валентин

Мъжкият халат, подходящ подарък за Свети Валентин

Мъжете обичат подаръците и домашния уют. В крайна сметка винаги е приятно да се върнете у дома след натоварен работен ден, да се отпуснете, да почувствате грижа и топлина, всичко това възстановява силата за нови подвизи. Ето защо в гардероба на всеки мъж трябва да има мъжки халат. И какъв по-хубав повод от Свети Валентин, за да зарадвате любимия си.

 

У дома офис ризите, костюмите и дънките трябва да бъдат заменени с удобни и приятни неща. Освен обичайните анцузи и тениски, всеки мъж трябва да има в арсенала си качествен халат.

 

Тънките дрехи, като елемент от мъжкото домашно облекло, се появяват преди 300 години. Нямаха закопчалки, а бяха увити и завързани с колан. През 19 век халатът се превръща в атрибут на истинските джентълмени. Носеше се върху пижами или ежедневно облекло. През 20-ти век се появява голямо разнообразие от материали, което дава тласък на разпространението на робата.

 

С течение на времето халатът започна да се заменя с трикотаж, но остана любим елемент от домашния уют. В крайна сметка е толкова удобно да облечете сатенен халат след тежък ден или процедури за баня. Ще бъде изключително романтично на Свети Валентин да прекарате празника у дома пред камината, облечени в сатенени комплекти.

 

Видове халати

Днес производителите предлагат широка гама от модели мъжки халати.Продуктите се различават по дължина, стил, материал, наличието и отсъствието на определени елементи. Късите мъжки халати са удобни за използване – не ограничават движенията. Дългите модели изглеждат солидни и удобни дори в студения сезон. Някои продукти имат качулка.

 

Най-популярните модели по материали:

плюшени халати за баня, които са обичани заради невероятната си мекота;

от велур – това са продукти с памучна основа и тъкана велурена купчина, създаваща кадифена повърхност. Мъжът ще получи истинско удоволствие и комфорт от такива домашни дрехи.

памучни халати за баня, които са уютни дори и в най-горещото време. Естествената материя е дишаща, материята е приятна за кожата.

Халатите отсатен са здрави и издръжливи модели с отлична терморегулация.

 

Подготвили сме нови колекции, създадени специално за силната половина на човечеството. Като производители Ви предлагаме удобна кройка, светли и тъмни нюанси на тъканите.