Панталон от изкуствена кожа

Панталон от изкуствена кожа

Всяка жена се стреми да попълни гардероба си с модерни неща, с които можете да оформите интересни лъкове във всеки стил. В същото време основните дрехи, според съветите на стилистите, трябва да бъдат около 70%, а интересните авторски дрехи – не повече от 30%. Такива креативни вещици без съмнение включват панталони от еко кожа.

Кожа или еко кожа?

През последните години облеклото, включително панталоните от еко кожа, придобиха огромна популярност. Въпреки тенденцията на естествените материали, изкуствените текстури също имат място на потребителския пазар и са много търсени. Така че еко-кожата се превръща в достойна алтернатива на естествената кожа. Какво е еко-кожа? Това е иновативна еко текстура под формата на висококачествена изкуствена кожа, сравнима с характеристиките на естествената. Изобретен е през 1963 г. в Америка. Естествено, оттогава текстурата се подобри и днес няма много общо с онази бързо изхабяваща и непредставима кожа, която хората презрително наричаха “кожаза”. Екокожата е двуслоен материал, който представлява фино порест полиуретан и полиестерна или памучна основа. Взаимодействието на двата слоя създава модел, подобен на естествената кожа. За да разберете, че продуктът е изработен от еко кожа, можете да го обърнете само навън.

Панталоните от еко кожа се носят дълго време и в същото време не губят първоначалния си вид. Материалът не се напуква и не се разтяга. Въздушна пропускливост. Поради наличието на микроспори, еко кожата е добра за пропускливост на въздуха. Текстурата създава приятно тактилно усещане. Той реже добре и се разтяга добре, така че много дизайнери с удоволствие използват материала за работа. Екокожата има и недостатъци, които трябва да се вземат предвид, за да се избегнат нежелани последствия. Въпреки това има много по-малко негативни аспекти. По-специално, когато текстурата се счупи, основата на тъканта излиза, за да я видят всички. Освен това трябва да се отбележи, че ако мръсотията се отстрани неправилно, върху еко кожата могат да се появят петна и петна. Избор на панталони от еко кожа според вашата фигура Съвременните производители на дамско облекло предлагат богат избор от панталони от еко кожа с различни стилове и цветове, сред които всяко момиче ще избере най-добрия вариант за себе си. В същото време е много важно да надграждате характеристиките на вашата фигура, така че панталоните да стоят перфектно. Висока, стройна жена може да избере всеки модел за себе си (класически прави, заужени, разширени панталони), тя ще изглежда перфектно, подчертавайки достойнството на фигурата, правейки образа светъл и стилен. Пълните момичета не трябва да носят продукти от лъскава, метална, лека и щампована еко кожа, тъй като придава обем. Панталони от изкуствена кожа с висока талия с висока талия трябва да бъдат избрани от дами с буйни бедра и изпъкнал корем. Високата позиция на сядане в този случай е не само стилен елемент, но и вид корсет, който надеждно скрива недостатъците на фигурата и излишните обеми. Освен това панталоните с висок ръст са тенденция, така че една жена няма да загуби, като даде предпочитание на този конкретен модел. С вложки от еко кожа Плетените панталони или клинове с вложки от еко кожа ще подхождат както на високи, така и на дребнички момичета. Декоративните ивици, разположени вертикално на краката, визуално удължават краката, изтъняват и балансират силуета. За затлъстели За пълни жени асортиментът от продукти от еко кожа също радва с разнообразие. Дамите с извити форми ще изглеждат добре с прави класически панталони, панталони с кокетно прилепване от коляното, бъгита.

Реални цветове

Този сезон продуктите от еко кожа радват с разнообразие не само от стилове, но и цветове.

Черен

Стилните черни панталони са добри, както се казва, както за празник, така и за света. Универсалните и практични панталони имат добра комбинаторност, което ви позволява да ги комбинирате с почти всеки горнище.

Прави класически панталони могат да се използват за носенето им в офиса, при условие че се комбинират със строга риза или блуза от основния гардероб. Алтернатива на черните панталони може да бъде синьо или тъмно сиво.

Кафяв

Кафявите панталони, като правило, се избират от момичета, за които черните дрехи изглеждат банални или мрачни. Трябва да се има предвид, че тъмните нюанси на кафявото могат да бъдат избрани от всички момичета без изключение, но със светлите трябва да бъдете по-внимателни. Светло кафе, тъмнокафяво и други светли нюанси са склонни да пълни.

Какво да носите с панталони от еко кожа Въпросът с какво да носите стилни панталони от еко кожа е актуален за модниците, които следват актуалните тенденции. Всъщност при избора на горна част всичко е много просто. Панталоните от еко кожа, като панталоните от естествена кожа, трябва да станат най-яркото нещо в образа, така че няма смисъл да избирате ярък претенциозен горнище. Те ще изглеждат страхотно или с обикновена тениска, или с удължен блейзър. Те се вписват идеално в многослойната тенденция. Например, носейки прави или тесни панталони с пуловер с тънка плетена водолазка и пончо с етнически принт и допълвайки едър шал, широкопола шапка и високи велурени ботуши, можете да създадете уютна многослойна визия. Женствени и много стилни панталони от еко кожа изглеждат с пуловери с V-образно деколте, джъмпери, жилетки от гладък трикотаж, груби селски плетени пуловери. Тесни панталони, клинове се съчетават добре с туники, различни качулки, леки ажурни жилетки. Удълженият връх ще скрие недостатъците на фигурата. По желание талията може да се подчертае с тънка каишка и аксесоари, които да я подхождат. Еко-кожата създава отличен тандем с леки материи като коприна, дантела, шифон. Свободните или летящи стилове на блузи в комбинация със заужени панталони ще създадат ефектна вечерна визия. През топлите месеци кожените панталони могат да се носят с горнища, асиметрични блузи, например с едно рамо. Стилна ежедневна визия се постига чрез комбиниране на тъмносини дънки от еко кожа с бяла тениска и отворена карирана риза. Що се отнася до обувките, всички панталони от еко кожа ще подхождат, с изключение на спортни маратонки и груби армейски ботуши.