Пижами за двама, ефектен подарък за Свети Валентин

Пижами за двама, ефектен подарък за Свети Валентин

Няма такъв човек, който да откаже да полежи малко повече в леглото през уикенда, когато няма нужда да бърза за никъде, а уютната пижама прави перспективата за сладко безделие още по-привлекателна. Но всички родители знаят прекрасния навик на наследниците им да се събуждат призори през почивните дни и да се промъкват в леглото с мама и татко, лишавайки ги от ценни минути сън и почивка. Когато събуждането е неизбежно, е време да помислите как да прекарате това време полезно, без да сваляте домашните си дрехи. Разказваме ви как една и съща, но не съвсем пижама ще помогне за сплотяване на семейството и просто ще се развесели.

 

Семейната визия е страхотна, защото една от причините да имате деца е желанието да създадете миниатюрно копие на любимите си хора. Освен това едни и същи пижами за деца и възрастни или само за възрастни влюбени са невероятно сладки, но също така модерни и печеливши.

 

Пижамите за влюбени са практични и красиви. Намирането на модел, който успешно подчертава достойнствата и скрива недостатъците, е, ако не за вас самите, то в името на вашия съпруг или любим, защото на мъжете трябва постоянно да се напомня за тяхната привлекателност и в същото време в името на децата, внушават в тях добър вкус и дават пример за подражание. Един красив и стилен комплект от сатенени пижами за двама или за цялото семейство допринася за сплотеността на фамилията.

Ние сме отбор. Същите дрехи карат мозъка ни да изпълнява най-старата функция за удостоверяване “Приятел или враг”. Обличайки пижами в същия стил с подобни цветове, вие или вие и вашите деца автоматично се настройвате на една и съща вълна и, без да забелязвате, започвате да се отнасяте един към друг по-благосклонно, а какво още е необходимо за мир в семейството?

Надяваме се, че сме обяснили ясно защо да търсите ПИЖАМА за възрастни и ДЕТСКИ от един производител, който произвежда семейни колекции и, ако сериозно мислите за закупуване на няколко почти еднакви костюма, предлагаме да прочетете за характеристиките на техния избор.

 

В заключение ви представяме 4 идеи за прекарване на време със семейството си, облечени в една и съща пижама:

Споделена закуска. Естествените памучни пижами могат лесно и бързо да се почистят от всяко замърсяване от храната, така че защо да не бъдете облечени еднакво заедно в кухнята, да счупите яйца и да изпържите бекон за омлет, да разбиете тестото и да смесите плодове с мед и сметана за палачинки и просто да варите ароматно чай и кафе, толкова е забавно!

Бой с възглавници. Не е най-конструктивният начин за изразходване на енергията, но какъв ефективен начин да ги освободите от излишъка. Достатъчно е да запазите вълнението на децата и на Вас, докато най-накрая се изморят и ще имате половин час, за да довършите четенето на главата или да гледате сериала.

Забавна фотосесия. Сутрешната светлина е идеална за фотография. Не, разбира се, студийното осветление винаги ще бъде извън конкуренцията, но след като вече сте се събудили и сте разпръснали възглавниците, тогава защо не публикувате няколко снимки в социалните мрежи.

Ако нищо от изброените не ви харесва, е време да си направите пижамено парти. Това е чудесна възможност да се покажете и да погледнете другите в уютен формат, защото животът на възрастните е достатъчно изморителен, за да си откажете удоволствието да прекарате време с приятели с минимално време и пари. Организирайте филмов маратон или вечер на настолни игри с приятели и техните наследници, след което изпратете децата да играят в друга стая, където ги очаква крепост от одеяла и възглавници, където не само могат да се забавляват, но и да заспят рамо до рамо.