Подходящата вечерна рокля за едри жени. Съвети за избор на правилния модел

Подходящата вечерна рокля за едри жени. Съвети за избор на правилния модел

Колко трудно е да си жена, чийто размер не се вписва в рамките на общопризнатия идеал! Всеки път, минавайки покрай моден бутик, човек трябва само да въздъхне тъжно, гледайки тези безтегловни, прекрасни парчета плат, които само слаби късметлийки могат да хвърлят върху телата си. И е трудно да намерите красиво облекло, за да се отчайвате, особено ако живеете някъде далеч от по-големите градове.

Кажете не на ужасните цветове и стилове! Днес ще видите кои стилове на макси роклите са подходящи за пълни момичета, а също така ще научите всичко за приличните и приемливи цветови комбинации.

 

Какъв е вашият тип тяло?

Както може би се досещате, има различни видове пълнота. Така че, просто невероятно щастливи жени, чиято цялата маса е съсредоточена върху бедрата и дупето. Или иначе в областта на гърдите. Тук не е нужно да мислите кои стилове рокли са подходящи за завършена, можете също да пропуснете търсенето на снимка. Почти всички от тях са създадени специално за вас. Вземете смело тази с поставена талия, от всякакъв цвят, с по-голяма и автентична пола.

Дори имате достъп до бяло. В струящата се материя ще приличате на римска жрица. Между другото, в храмовете на богинята на семейното огнище бяха на почит пълните матрони, а не тънки като чипс момичета.

Но ако фигурата прилича на зряла течна ябълка, дългите вечерни рокли за пълни жени, които се предлагат в модните каталози, няма да ви подхождат. В края на краищата, всички модели “плюс размер” по някаква причина, за късмет, имат талия. И ако няма следа от него? „Ако няма талия, ще го направим“, каза една прекрасна шивачка.

 

Цвят на роклята за пълна

Има мнение – и няма как да се отърве от него и горещо желязо не може да се изгони от хубавите глави на дебелите момичета – че черното отслабва. Да, така е! Това наистина, наистина прави фигурата визуално по-тонизирана и оформена.

Но не само черно. Чували ли сте някога фразата „оранжевото е ново черно“? Може би трябва да обърнете внимание на други цветове, които също не запълват много?

 

Стил на къса рокля за пълни

Когато най-малко се стеснявате от очарователните си крака, някои забавни тоалети с интригуваща дължина може да са идеални за вас. Красотата им е, че в тях, дори въпреки приятно заоблените ханш и крака, няма да изглеждате като небрежна дебела жена. Сложете тънки чорапи или прозрачни чорапогащи и без съмнение отидете на приятна лятна разходка!

 

Дълъг стил на рокля за пълни

Дебелите дами предпочитат дългите линии на подгъва. Това е аксиома. В крайна сметка една професионално подбрана дълга рокля ще може да скрие по-голямата част от недостатъците на фигурата, както и несъвършенствата в линията на краката. Освен това роклята с дължина до пода дава възможност да се почувствате като очарователно женствена, желана красавица.

 

Във вечерната мода за впечатляващи жени и детайлни момичета цари доминацията на стилове с висока талия. Ако нямате круша тип тяло, откажете се веднага. Талията на вечерната рокля трябва да е твърде висока, но не толкова висока, че да минава точно под бюста.

 

Когато все пак сте лудо привлечени от роба, която е разширена от кръста, поне се уверете, че много гънки не излизат изпод гърдите. Те ще направят коремчето ви още по-обемно, дори по-забележимо от обикновено. И върху него ще падне първият поглед на заинтересован мъж. Нищо не можете да направите по въпроса, представител на силния пол веднага ще започне да гадае дали си струва да ви удари, или “вече взето” и ето го, индикаторът е осмият месец от бременността.

 

Съвет

Изпробвайте колкото се може повече прекрасни рокли, не се отказвайте поне от това сладко действие. Който търси, непременно ще намери! И вие също рано или късно ще намерите идеалното облекло. Такава, че вечерната мода за пълни жени ще засенчи модата за кльощави жени.

Успех в насоченото търсене! Надяваме се, че нашите съвети ще ви дадат посока, в която да се движите.