Подходящо ли е облеклото за подарък за мъж?

Подходящо ли е облеклото за подарък за мъж?

Всички обичаме празниците, но не всеки има късмета да има възможността да избира и да дава подаръци – блузи, тениски или бельо. И ако всичко е повече или по-малко ясно с близките (бащи, братя, най-близки приятели), тогава изборът на подарък за любим мъж се превръща в истинско търсене.

Дрехи като подарък за любим човек

В началото на една връзка са подходящи сладки дрънкулки, романтични вечери и торта, изпечена със собствените си ръце, но когато връзката „узрее“, става по-трудно да се отгатне с изненада: първо, много неща вече са са дарени, но не искам да се повтарям, и второ, вашето Половината вече чака по-практични подаръци, вие все още знаете много за хобита, хобита и начин на живот на другия.

Сигурни сме, че подаряването на дрехи е чудесен избор! Основното нещо е само да се подходи отговорно към избора на подарък.

 

Какво си струва да подарите

Термо бельо. Точно в случая, когато можете да проявите загриженост и да се измъкнете от прословутите “чорапи “. Ако самият мъж не мисли за това, че можете да се затоплите много елегантно, тогава вие ще станете за него откривателят на това прекрасно облекло – термо блуза или термо клин. Е, ако другата половина е запален скиор, любител на зимния туризъм или риболов, тогава той определено ще оцени такъв подарък.

 

Тениските винаги са чудесен избор. Тениските се носят от офис служители, IT хора и момчета, които работят в работилницата. Тази дреха е напълно неутрална – можете да подарите основна сива, черна, бяла тениска и определено ще се носи и няма да се изгуби в гардероба. Тя (тениска) може да бъде много “говореща”: изберете принт, който отразява хобито, музикалните предпочитания на любимия човек. Единственото табу: тениски със собствена снимка, снимка на двама ви или “говореща” тениска, ако не сте сигурни в неговото (или вашето) чувство за хумор.

 

Спортни дрехи. Само ако мъжът е наистина страстен и редовно ходи на тренировки. Всеки, който ще тича “утре” или не може по никакъв начин да се отърве от излишните килограми или бирения корем, може да се обиди и да реши, че намекът ви е твърде груб.

 

Спортистите ще се радват на тениски, шорти, панталони. Не забравяйте да погледнете каква форма на марката той избира: често мъжете носят само определена любима марка. И не забравяйте да вземете предвид вида спорт, в който се занимава. Най-лесният начин е да купите нещо подобно по стил на любимото му облекло: точно в случая, когато един по-удобен панталон или спортна ветровка няма да са излишни.

 

И, разбира се, ризи. Препоръчваме да изберете ежедневна опция: меките ризи, които са удобни, винаги ще ви бъдат полезни за вечер с приятели, ваканция, бизнес пътуване. Оставете го да избере сам опциите за офиса и той ще ви свърже изключително с релаксация и приятни емоции.

 

Какво да не се подарява

 

Разбира се, задължението “чорапи-страхливци”. Е, истината е, че ако искате да оставите романтика в една връзка и дори ако искрено вярвате, че такива бързо носещи се елементи от мъжкия гардероб винаги са добре дошли – спрете!

Първо, вие не сте негова майка и вашият мъж вероятно може сам да определи кога, какво и колко да купи.

Второ, в класацията на най-скучните, безинтересни подаръци почетното първо място заемат чорапи и долни гащи, както и пяна за бръснене и аксесоари за баня. Признайте си, не искате да бъдете скучна предсказуема кашлица в очите на любимия си.

Халати и пижами. Да, има момичета, които харесват момчета в халати и пижами и може би самият ви любим не е против да се сгуши на дивана в нещо много домашно. Но моля те, недей! Ако все още не живеете заедно, тогава подаръкът може да се разглежда като посегателство върху “най-ценното” – прословутата свобода. И ако живеете заедно, тогава просто мислено си представете, че той ще ви даде например къдрици. Или опашка на воал-русалка. Да, разбира се: общ живот, вие сте мили хора, грижата е нашето всичко… Но нека ежедневието се оттегли на заден план в подаръците.

Вратовръзка. Ако вашият мъж носи вратовръзки, това ще изглежда като добър подарък. Но колкото и да сте уверени във вкуса си, мъжът трябва сам да избере вратовръзка. Цвят, модел, дължина, текстура на тъканта – дори и да изглежда, че е логично да изберете правилния, не е така: те просто трябва да се срещнат със себе си, с мъжа и неговата вратовръзка. Не се опитвайте да разберете, просто запомнете 🙂

 

Но основното в подаръка е вниманието, запомнете това и сме сигурни, че новото нещо, избрано с любов и грижа, определено ще го хареса и ще се вкорени в гардероба му.