Вечерна рокля, правилен избор

Вечерна рокля, правилен избор

Преди празнична вечеря или тържествено събитие всяка жена има въпрос: какво облекло да носи? Разбира се, най-добрият избор ще бъде вечерна рокля. Този детайл от гардероба беше и остава най-популярният, идеално подчертавайки красотата на женското тяло. Нашата статия ще ви помогне да изберете елегантен и луксозен вариант, в който ще се почувствате като истинска богиня.

Какви стилове са в тенденция днес?

Красива вечерна рокля може да направи чудеса, превръщайки любовницата ви в принцеса от приказките. Съвременните дизайнери са подготвили много интересни стилове. Предлагаме ви най-модерните модели:

  • мини – дължина над коляното ви позволява да покажете на другите стройни крака, облечени в елегантни обувки;
  • рокля трапец – свободната кройка ще ви помогне да скриете пълните бедра, недостатъчно тънката талия и далеч от идеалния корем;
  • с прехвърляне – този вариант ще скрие всички недостатъци на фигурата, благоприятно подчертавайки талията;
  • с разкроена пола – този модел благоприятно моделира силуета, правейки го да изглежда като пясъчен часовник;
  • с волани – благодарение на допълнителния обем, момичетата, които комплексират поради своята слабост, ще могат да се чувстват по-уверени;
  • коктейлна рокля – отворени рамене, шия и скъсена дължина ще подчертаят вашата женственост и ще привличат възхитените погледи на мъжете;

 

Не се страхувайте от големи и дълбоки деколтета – за вечерния тоалет те са много полезни. Опитайте се обаче да изложите една част от тялото на интриги, но не изглеждайте вулгарно.

 

Модерни цветове на вечерни рокли

Когато избирате цвят на роклята, уверете се, че съответства на косата и тена на кожата ви. Пастелни тонове като сметана, пудра и мляко са на върха на популярността си този сезон. Те са много подходящи за тъмнокожи жени, но русите красавици трябва да изберат по-ярък цвят. Червената рокля ще бъде идеален вариант: червената рокля в нея определено ще бъдете в центъра на вниманието. Неговите нюанси на пурпурно, коралово, бордо, марсала също изглеждат страхотно.

 

Най-печелившата цветова схема за вечерно облекло е класика. Обличайки малка черна рокля за тържествено събитие, никога няма да сбъркате, особено ако сте щастлива притежателка на дълги стройни крака. Черни дантелени вложки и волани на върха на различен нюанс на материала изглеждат женствени.

Друг печеливш цвят е тъмнозеленото, което е идеално за брюнетки и кафяви жени. В кадифена рокля с дължина до коляното ще станете кралицата на бала. Екстравагантните дами трябва да избират райета, както и флорални и етнически мотиви.

 

Какъв материал да изберете?

Що се отнася до тъканите, тази година световните кутюрие дадоха воля на въображението. Днешната тенденция:

  • излъчване и блясък: лурекс, пайети и блестящи материали в сребрист и металик – изборът на смели и уверени момичета;
  • гипюр: луксозна дантела в комбинация с материал от контрастен нюанс изглежда – романтична и в същото време тържествена;
  • шифон: полупрозрачен и ефирен, той ще добави образ на мистерия;
  • велур: мека на допир и приятна за тялото материя е идеална за празнични събития;
  • плат за костюми: роклите от него са много практични и удобни, тъй като почти не се мачкат и запазват оригиналния си вид за дълго време.

 

Важен избор за излизане по света е еко кожата – в нея ще изглеждате съблазнително и ще се чувствате на върха.