Топ палитри за тенденциите в летния гардероб

Топ палитри за тенденциите в летния гардероб

Тенденциите в цветовата палитра, които са предпочитани от модата на този летен сезон, са доста многостранни. Далеч в миналото се разделяше подходът, при който се предпочиташе един цвят. Дамските дрехи през този сезон могат да бъдат както обикновени, така и украсени с шарка. Всъщност цветовата схема ще позволи на най-неочакваните идеи да станат реални. Креативността на основните тонове е представена от дванадесет основни нюанса и четири допълнителни. Тези цветове могат да се смесват един с друг, създавайки безброй оригинални комбинации.

 

Изберете лятна блуза

Тези, които харесват обикновени блузи, не трябва да се разстройват. Дори ако една жена предпочита определен цвят, като синьо или кафяво, трябва да се помни, че те имат богата палитра от нюанси. Разнообразието от цветове внася величие, прохлада и свежест в колекцията. Кафявият нюанс придава дълбочина на създаденото изображение и балансира разнообразието от всички цветови мащаби.

 

Блузи с флорален принт се препоръчва да избирате с преобладаване на светъл корал, наситено розово, розово-лилаво. Цветята върху дрехите винаги са актуални, независимо дали става дума за строго официална дамска блуза или обикновена тениска. Наред с флоралните мотиви, дизайнерите широко използват плодови теми, защото многоцветните плодове и плодове изглеждат красиви и ярки на всеки продукт. Те ще изглеждат особено красиви върху жълто-златисто, бляскаво жълто-зелено, зашеметяващо ярко оранжево, вълнуващо ярко жълто.

 

Какво е подходящо за млади момичета?

На върха на популярността воднисто сини и прахообразни нюанси. Те могат перфектно да добавят жар към бяла рокля, украсявайки я с полупрозрачна или напълно прозрачна текстура, дантела. По правило такива продукти са подходящи за млади момичета, романтични натури. За тях дизайнерите препоръчват шифонови блузи както в ярки, така и в неутрални нюанси – млечни, нюанс на соя, тъмно синьо и кафяво-земесто. И ако първите две са подходящи за различни възрастови групи, последните две се препоръчват за жени на средна възраст, любители на бизнес стил.

 

 

Летен гардероб за бизнес жени

Любителите на изражението и уверените жени ще оценят червено-оранжевия цвят като част от модерната цветова палитра. Цветът Fiesta е добър избор както за вечерни рокли, така и за ежедневно облекло. Тези, които нямат смелостта да се решат на такъв експеримент с цвят, трябва да направят червено и оранжево във вашето изображение като декоративен детайл – бижута, аксесоари. Например, украсете блуза без ръкави с оригинална брошка. Същото може да се каже и за наситено бордо .

 

Не са изключени от модната палитра и наситено зелено. Разбира се, скучното зелено не е за всеки, но като се има предвид, че може да се разнообрази с някакъв модерен нюанс, като син, продуктът ще изглежда нов. Тогава роклята в зелено ще придобие мистериозен блясък, ако е, да речем, ушита от коприна.

 

Дамските ризи все още не са на мода. Могат да се носят всеки ден – у дома, на работа, на разходка. Така че използвайте за бизнес срещи, партита. Препоръчително е да изберете тъкани с домашно тъкана текстура, естествени цветове за ежедневно носене. За тържествени случаи може да бъде лен, памук и други материали с по-изразена текстура.