Какво да носите с блуза поло

Какво да носите с блуза поло

Блуза поло е най -популярният основен елемент от гардероба. Тънкият, прилепнал пуловер с поло е удобно, понякога незаменимо и, честно казано, вечно модерно нещо.

Дрехите са получили името си за първата си професионална цел: продуктът е разработен в края на 19 век специално за водолази. Високата шия предпазваше тялото от контакт със студения метален скафандър. Малко по-късно практичността на блузите поло беше оценена от пилоти и състезатели, които изпитаха всички „наслади“ на студа в издуханите кабини на самолети и състезателни автомобили. Алберто Сантос-Дюмон, френски пилот-изпитател, беше първият, който носеше водолазка като „цивилно“ облекло. Веднъж той облече този елемент от професионалното си облекло под яке, което зарадва дамите по света. Наистина модерна блуза поло е направена от великия Пиер Карден: през 1959 г. в Париж той представя първата колекция от готови минималистични дрехи вместо висша мода, в която блузите поло са ключов елемент. Това беше революционна стъпка: след премиерата кутюриерът беше изключен от Синдиката на Висшата мода.

 

Каквото и да наричате това универсално нещо, то не престава да бъде култ и преминава от сезон в сезон в различни интерпретации. Универсалността на поло блузата е оценена от жени, мъже и деца: без преувеличение, тя е незаменим елемент от гардероба на всеки съвременен човек. Сега е моментът да носите водолазка, като имате предвид уникалните топлоизолационни качества на продукта, които някога са били толкова ценени от състезатели и пилоти. Простотата на кроене и дизайн, удобството и гъвкавостта са отличителните белези на водолазката, която я направи толкова популярна.

Какво да носите с водолазка

Изглежда, че всичко е очевидно: този елемент от гардероба, поради своята универсалност, действа като основа на изображението – продуктът може да се използва като независим връх или като основен слой, врата може да бъде прибрана или оставена прибран. Но разнообразието от модели и нюанси е толкова голямо, че ще бъде трудно да се създаде действително изображение без познаване на някои стилистични принципи.

 

Това, което не може да се отнеме от нито една водолазка, е нейтралността, подходяща във всеки стил. Офис или вечерен „look“, градски или спортен стил, празнично или ежедневно облекло – няма да е трудно да изберете правилното решение с водолазка. Всеки стил се характеризира с основни правила, фокусирани върху които, лесно е да се събере изображение въз основа на вашия собствен гардероб.

 

Какво да носите с водолазка с гърло: препоръки за дизайна на изображението

 

Бизнес имидж. Блузата поло е практична и удобна алтернатива на официалните блузи и ризи в офис стил.

С какво се носят класическите мъжки водолазки?

Представителите на по -строгия пол предпочитат водолазки като независимо топло нещо, върху което, ако е необходимо, можете да облечете яке.

 

Романтичен образ. За да добавите нотка лекота към „визията” си, трябва да изберете широки свободни панталони (например кюлоти) под водолазката. Има и чифт широки гривни за ръце и големи мъниста.

Градски непринуден. Лидерството в сегашната ежедневна визия за жени и мъже заслужено е заето от дънки: тъмни или светли, тънки или плътни, класически или модерни – няма значение. Водолазката върви добре с всяко решение. Хвърляйки елегантна жилетка, кожено яке, можете спокойно да отидете на работа, ако компанията няма строг дрескод. И като смени жилетката с кожена жилетка, една жена може да получи истинска вечерна рокля.

Младите момичета трябва да разгледат по -отблизо вълнените шорти, които са в перфектна хармония с водолазка. Разбира се, водолазките вървят добре с поли с различен стил и дължина.

Интересен изглежда широк суичър, облечен над водолазка – комбинация, която е актуална както за жените, така и за мъжете.

Модерен вид. Няма нищо по -променливо от модата. Но за да бъдете в тенденция, достатъчно е да запомните няколко печеливши комбинации.

Водолазката изглежда страхотно в комбинация с кожена пола, оригинални панталони, къси панталони и дънки. Жените могат да се възползват от грандиозния трик на западните звезди: не пъхайте водолазка в панталона си, а я пуснете, като стегнете талията с красив колан.

Смелите цветови комбинации с монохромна водолазка като основа също са на върха на популярността си. Варирайки модели и експериментирайки с различни дрехи, изобщо не е трудно да се намерят комбинации за всяко подходящо решение.