От какви материали е изработено мъжкото термобельо и как да се грижим за него?

От какви материали е изработено мъжкото термобельо и как да се грижим за него?

Зимата е на прага. Време е за загряване.

Ако не искате да носите безброй дрехи през мразовита зима и сте свикнали активно да се отпускате сред природата през цялата година, просто не можете без функционални гардероби. Любителите на зимните спортове, запалените ловци и рибари, които мечтаят да седнат с въдица до ледената дупка, е задължително да си купят мъжко термобельо. Остава да решим на кои материали да дадем предпочитание.

 

Кое термо бельо за мъже е най -удобно при студено време?

 

На пазара има разнообразие от модели, изработени от естествени и синтетични тъкани. Традиционно се търсят мъжки клинове от памук и вълна с малки добавки от полиестер, вискоза и еластан. Създаването на допълнителна бариера за пренос на топлина под връхни дрехи, памук с руно или топли вълнени панталони няма да ви позволи да замръзнете дори при значителни минусови температури.

 

Мъжкото термо бельо, изработено от съвременна високотехнологична синтетика, няма аналог със способността си да поддържа оптимална телесна температура и бързо да отделя потта. Тънките и леки синтетични термо облекло за мъже, изработени от полиестерни влакна, в комбинация със спандекс и еластан, идеално прилепват към тялото, имат компресиращи и масажни ефекти и се справят еднакво добре със своите задачи във фитнес залата и на открито. На пазара могат да бъдат намерени мъжки блузи, бельо, тениски и други варианти, които са перфектното термо бельо.

 

Правилната грижа за такова бельо значително ще удължи експлоатационния му живот и ще запази терморегулиращите му свойства. Производителите препоръчват да се спазват следните правила:

 

Когато перате с машина, изберете деликатен цикъл и температура не по -висока от 30C

 

Използвайте меки почистващи препарати и изплаквания без хлор, които омекотяват и изглаждат тъканта

 

Не излагайте термичните дрехи на химическо чистене и разтворители

 

Не сушете пране с термичен ефект в сушилня, на отоплителни уреди, радиатори или на открит огън и не го гладете (температури над 600C разрушават структурата на тъканта).

 

Побързайте да купите мъжко термо бельо на най -добрите цени на пазара

 

Онлайн магазините за мъжко термо бельо предоставят на мъжете с активен начин на живот уникална възможност да купуват мъжко зимно термо бельо на атрактивни цени. Добрите отстъпки, редовните промоции и продажбите позволяват на нашите клиенти да спестят значително.

 

Компресионното термо бельо стимулира кръвообращението и поддържа мускулния тонус. Обикновено се използва от спортисти, носейки го по време на състезания или тренировки. Носенето на такова бельо през целия ден едва ли ще бъде удобно: приляга твърде плътно. Но ако все пак искате точно това, изберете лека или средна степен на компресия и не забравяйте да го изпробвате, преди да купите.

Кога е наистина подходящо да използвате компресионно термо бельо за преходи: ако походът ви е спортен и имате смяна на дрехи за периода на почивка или за сън. По този начин гърбът и кръстът винаги ще бъдат сухи.

 

Ние предлагаме широка гама от продукти произведени в България. Купувайки мъжко термо бельо в магазин Евиза, можете да сте сигурни в неговата оригиналност и съответствие с високите европейски стандарти за качество.