Какво е подходящо да се съчетава с дамска блуза

Какво е подходящо да се съчетава с дамска блуза

Съчетаването на дрехите е изключително важен акцент от външия ни вид. Представяме Ви някои комбинации, с които можете да постигнете стилен и модерен облик.

 

Блуза може да се носи под яке или сако, както и без тях. Ако дамската блузата се използва като елемент от бизнес костюм, тогава с нея могат да се съчетават строги панталони или пола-молив.

За да създадете небрежен външен вид, лека шифонена или плетена блуза може да се комбинира перфектно с къси панталонки или тесни дънки.

За да създадете вечерна визия, дълга пола с дължина до пода или ефектни разкроени панталони от лека се материя ще се превърнат в достоен ансамбъл за красива визия с блуза от сатен или коприна.

Тънка батиста или дантелена блуза с романтична кройка изглежда чудесно с къса пухкава или А-образна пола. Такова изображение винаги изглежда много нежно. Идеална комбинация за млади момичета.

 

Като аксесоари към блузата можете да добавите низ от перли, стилна брошка, елегантна верижка. Твърде масивни и ярки бижута на фона на елегантна блуза могат да изглеждат предизвикателно.

Подходящи обувки се избират въз основа на създаденото изображение. Ако това е вечерно облекло, тогава затворените обувки с токчета ще бъдат подходящи. За ежедневна визия можете да изберете и не толкова строги обувки – сандали, балетки, сандали и т.н.

 

Ефектни образи

Стилна и модерна визия за бизнес дама: снежнобяла блуза и бухнали ръкави с висок маншет + черен панталон. Блузата е допълнително украсена с черен ксесоар с необичайна форма.

Скромно и с вкус: блуза с леопардова щампа + черна пола с пеплум. Елегантна широкопола шапка и лека дамска чанта ще допълнят тоалета.

Много красив и нежен вид: зелена блуза тип риза + лека пола от черен шифон. Красотата е в простотата!

Страхотен вариант за горещо лято: жълта блуза + светлозелен панталон с ярък и закачлив принт. Допълнете образа, като обуете леки обувки с високи токчета.

 

И не забравяйте: Каквото и да облечете, най-важно е как се чувствате. Дрехата трябва да бъде удобна и подходяща за Вашата фигура.