Как да комбинираме пролетните рокли с връхна дреха

Как да комбинираме пролетните рокли с връхна дреха

С настъпването на пролетта стилните рокли заемат важно място в женския гардероб. В крайна сметка ще има затопляне и жените желаят да обърнат повече внимание на изображенията си, освен това времето позволява. За пролетта най-добрият избор ще бъдат рокли в ярки цветове, които определено ще озарят сивото ни ежедневие.

 

Дизайнерите и стилистите съветват да се вгледате внимателно в необичайните модели рокли тази пролет. Рокли с флорални мотиви, с различни абстракции и необичайни шарки набират популярност.

 

Ако в гардероба ви никога не е имало рокля с флорален принт, тогава пролетта е време да опитате нещо необичайно за себе си.

 

Флоралните щампи са разнообразни и впечатляват всяка дама. Големи цветя или малки флорални щампи са подходящи за всяко събитие, в зависимост от ситуацията. За вечерното събитие са актуални по-големите флорални мотиви. Спокойните модели с малки клонки и венчелистчета ще дадат елегантен и в същото време нежен образ.

Действителната дължина от миди или мини, с къси или дълги ръкави. Високите ботуши и класическото палто ще бъдат окончателното допълнение към образа с роклята.

За най-смелите стилисти предлагат елегантни рокли с деколте на гърба или с лека асиметрия.

На ситни точки, райета и ивици също не се отказват и продължават да радват модниците. Вталени, прави модели с миди дължина често могат да се намерят при жени, които ценят комфорта и лукса. Изисканите и лаконични модели с леки щампи ще изглеждат добре и скъпо. Струва си да се отбележи, че тези отпечатъци няма да намалят цената на изображението. Ето защо е необходимо да изберете вече познати модели рокли, които са прости в изпълнението.

Класическият вариант остава извън модата и продължава да печели вниманието на модата. Най-често това е със средна дължина и дълги ръкави. Класиката е представена в неутрални нюанси с минимален декор. Този стил е идеален за ранна пролет и за бизнес жени. Не е трудно да комбинирате такъв модел с високи ботуши, тренчкот или палто.

Пролетните цветове остават модерни, включително розово, праскова, лавандула и морков.

Ризата ще замени всеки ежедневен външен вид. Невъзможно е да си представим по-удобен модел от рокля-риза. Този модел определено ще ви помогне за разходка, работа или бизнес вечеря. Представен е в различни вариации – в класическа кройка, с волани или обемни ръкави. Тази рокля ще подхожда на всяка жена, независимо от типа на тялото. В края на краищата, рокля-риза може да се носи с каишка, подчертаваща талията, и без нея, получавайки безплатна оверсайз кройка. Чувствайте се свободни да хвърлите палто, ватирано яке или палто и да тръгнете по работа.

За ранна пролет са подходящи рокли от плътни материи, допълнени от дантела или копчета. Обикновено такива рокли са малко по-високи от коленете и са представени в свободна кройка. Вталените рокли с минимален декор са актуални по всяко време. Ако имате такъв в гардероба си, не забравяйте да го носите тази пролет.